De’Longhi CitiZ Nespresso, espressor cu capsule

Un alt espressor Nespresso, adică are poate fi alimentat doar cu capsule (paduri), este modelul prezentat mai jos De’Longhi CitiZ. Cu acesta puteți prepara destul de rapid câteva băuturi, însă datorită prețului, nu putem avea pretenții mari. Evident că un model scump oferă și acel sistem de spumare în ca că vreți să adăugați spumă de lapte în băutură. Fiecare băutură este pregătită diferit, motiv pentru care sunt necesare anumite dotări. Poate că vă place mai mult varianta pe negru sau argintiu, pentru că în imaginea de jos este cel pe alb.

Îmi plac aceste espressoare pentru că ocupă puțin spațiu și băutura poate fi obținută destul de ușor, trebuie doar ca aparatul să fie alimentat cu apă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu costă mult și pot fi diferențe de preț nu foarte mari între culori. Din câte am observat, pe negru și pe alb costă mai puțin, probabil pentru că vorbim de culori care nu sunt metalizate. Toate trei sunt identice și poate că nici nu vă interesează foarte mult culoarea pentru că nu se va asorta cu nimic. Are o singură duză, motiv pentru care nu poate prepara simultan două băuturi.

Puterea sa este una destul de mare – 1260 W, iar pompa este una de 19 bari astfel că va oferi băuturi mai aromate. Recipientul pentru apă este mare (1 litru), astfel că trebuie alimentat mai rar. Am observat că acesta este poziționat în spate, însă locația sa diferă și în funcție de dotări. Oricum, ideea e că se vede foarte ușor când trebuie să-l realimentați.

Concluzie

De’Longhi CitiZ are o lățime foarte mică, și se vede din imagine și nu este singurul model de pe piață care poate fi alimentat cu paduri. De exemplu, De’Longhi Dedica Style EC 685, poate fi alimentat și cu cafea măcinată. Bineînțeles, producătorul recomandă padurile Nespresso care sunt incluse în pachet (14 bucăți cadou). În funcție de preferințe, puteți alege altele sau să experimentați, pentru că sunt o mulțime de sortimente.

Te-ar mai putea interesa