De’Longhi Magnifica S ECAM 22.112.B, espressor automat care oferă 2 tipuri de băuturi

De’Longhi Magnifica S ECAM 22.112.B este un aparat de tipul espressor cu care poți prepara numai două băuturi. Se poate prepara clasicul espresso și cafea, însă gustul este mult peste cel oferit de cafetieră deoarece aparatul are pompă cu presiune mai mare (scoată toată aroma din boabe sau cafeaua măcinată). E un model de top întrucât vine cu o presiune de 15 bar, iar datorită acestui lucru toată roma e scoasă din cafeaua măcinată.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat performant cu o interfață prietenoasă și o râșniță bună. Sunt și modele mai de top, cum ar fi De’Longhi Autentica ETAM 29.510 B, dar se vede doar după design că are un preț mult mai piperat.

Merită sau nu merită cumpărat?

Râșnița din dotare e una cu numeroase setări – 13, astfel că puteți personaliza puțin băutura. Mai sunt și alte opțiuni care pot fi alese, cum ar fi: temperatura și cantitatea de cafea. Panoul de control este destul de ușor de folosit, adică aveți un buton rotativ și câteva butoane pe lângă el. Acestea sunt însoțite cu pictograme, astfel că mai că nici nu trebuie să consultați manualul de instrucțiuni. Sistemul de spumare al laptelui este în partea stângă și este unul manual. Cu alte cuvinte, trebuie să folosiți un recipient separat în care țineți laptele și nu are o carafă proprie detașabilă.

Este un espressor automat însă nu în totalitate, după cum am menționat anterior, și este de înțeles pentru că costă mult. Dacă vă rezumați strict la două băuturi atunci nu are sens să dați mai mulți bani sau să faceți o alegere diferită.

Concluzie

Pro achiziția acestui model ar fi că vine de la un brand de top, are un sistem de spumare foarte bun, veți vedea că este ușor de folosit, poate fi alimentat fie cu cafea boabe, fie cu cafea măcinată, există alternative și pe alte culori ori combinații de culori, are program automat de curățare sau decalcifiere. Astfel că întreținerea sa este mai ușoară și va funcționa ca în prima zi mult timp. Deci, dacă sunteți interesați de un aparat automat de făcut cafea atunci modelul acesta De’Longhi Magnifica S ECAM 22.112.B ar fi unul excelent.

Te-ar mai putea interesa