De’Longhi Dinamica ECAM 350.50.B, 4 motive pt care să alegi acest model automat

De’Longhi Dinamica ECAM 350.50.B e un espressor automat care poate fi utilizat pentru prepararea unei băuturi de calitate superioară. Se poate prepara una dintre cele 4 băuturi precum ar fi cafea, espresso, cappuccino sau latte macchiato.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de top de la un producător din Italia.
Din imaginea de alături se poate observa că discutăm despre un model cu un panou de comandă modern, fiind vorba despre unul cu pictograme.

Păreri pro și contra

Modelul De’Longhi Dinamica ECAM 350.50.B e unul care se evidențiază cu mai multe lucruri pozitive, iar eu am să le precizez pe cele mai importante.
1. E realizat din materiale de calitate. Mai exact râșnița și carcasa sunt realizate din inox.
2. Întrucât are două duze se pot prepara două băuturi în același timp.
3. Întreținerea e una ușoară deoarece aparatele au fost construite așa încât să ușureze întreținerea, carafa are funcție de auto-curățare, iar restul componentelor pot fi spălate în mașina de spălat vase. Ar mai trebui să precizez că aparatul are proces automat pentru decalcifiere, iar în acest sens poate fi utilizată soluția EcoDecalk.
4. Râșnița e un element prezent la acest aparat și trebuie adăugat că e vorba despre una metalică și care vine cu 13 trepte de măcinare.

Din păcate nu e un model smart și tipul de băuturi care pot fi preparate e unul redus.

Ca o informare suplimentară, aș recomanda să spălați aparatul după folosirea laptelui deoarece există posibilitatea să se înfunde ceva.

De final trebuie să scriu că acest model vine cu o multitudine de facilități utile așa încât să preparați o băutură de calitate. Are integrate în aparat toate elementele de care aveți nevoie pentru a prepara o băutură de calitate.

Te-ar mai putea interesa