DeLonghi Active line ECP33.21.BK, espressor manual cu sistem spumare lapte

DeLonghi Active line ECP33.21.BK este unul dintre cele mai accesibile espressoare manuale cu sistem de spumare. Cu alte cuvinte poate prepara chiar și cappuccino și aveți nevoie doar de acel recipient de spumare lapte. Sunt și aparate care pot spuma laptele însă nu sunt chiar accesibile și parcă un singur aparat ar fi alegerea potrivită. Totuși, față de alte modele acesta oferă un design plăcut și materiale mai de calitate.

Alături de acest aparat vă recomand să alegeți și acea soluție de decalcifiere care trebuie utilizată la o anumită perioadă, astfel aparatul va avea o durată de funcționare mai îndelungată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un model apreciat și nu vă puteți plânge pentru că în acest buget veți avea un aparat care poate prepara o cafea gustoasă (depinde și de cafeaua măcinată sau capsule). Presiunea pompei are un rol destul de important și cam toate espressoarele au 15 bari. Rezultatele oferite sunt mult peste cele ale unei cafetiere care nu oferă dotări atât de numeroase. Voi decideți dacă acesta este conform cerințelor voastre sau poate preferați un model care poate prepara mai multe tipuri de băuturi (în plus: espresso și apă fierbinte). Puteți lua în calcul și o râșniță de cafea dacă preferați cafea boabe, adică vă doriți un plus de aromă.

Păreri pro și contra

Este echipat cu un sistem de filtrare dublu, iar voi puteți folosi fără probleme fie cafea măcinată, fie capsule. În partea de jos are încălzitor ceașcă, astfel că paharele și ceștile cu cafea sunt menținute calde. Evident că nu are râșniță ca la cele automate și nu putem avea astfel de pretenții în acest buget. Rezervorul de apă poate fi curățat ușor pentru că este detașabil, dar și umplut foarte ușor. Are un sistem de oprire automată, care se activează după 9 minute de la ultima folosire.

Are o interfață foarte simplă și oricine poate folosi acest aparat, însă trebuie să-l alimentați cu cafea și apă mai des că nu este un model automat. DeLonghi ECP33.21.BK care un sistem Cappuccino ceva mai bun decât la variantele puțin mai ieftine decât acesta și se vede din poza de prezentare.

Te-ar mai putea interesa