De Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B, espressor automat de 15 bari

Espressorul De Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B oferă specificații foarte bune dar și un design foarte plăcut. Poate prepara mai multe băuturi și se poate vedea din imagine că oferă suficiente funcții și dotări. În partea de sus se poate încărca ușor râșnița de cafea care poate fi alimentată chiar și cu cafea boabe. Are chiar un recipient special pentru lapte care e detașabil pentru a ușura curățarea sa. Puteți pune orice tip de lapte pentru a obține băutura dorită ori preferată.

Nu mai e nevoie să mergeți la vreun bar ori restaurant, puteți obține cafeaua mult dorit acasă și calitatea boabelor influențează gustul. Deci puteți încerca mai multe sortimente de cafea și cu sistem LatteCrema se obține o spumă de lapte densă, așa cum vă și place. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Față de un model manual, cel automat nu necesită foarte multă atenție și oferă numeroase opțiuni de personalizare a băuturilor. Chiar și sistemul de spumare este automat și aparatul trebuie doar alimentat cu ce are nevoie: boabe de cafea, apă și lapte. Rezervorul pentru lapte poate fi detașat și pus în frigider dacă nu-l mai folosiți.

Funcțiile sale sunt și motivele pentru care merită ales: sistem anti-picurare, oprire automată, termostat, sistem decalcifiere, indicator nivel apă, curățare automată etc.

Păreri pro și contra

Este dotat cu o râșniță foarte bună din inox care măcină cu ușurință boabele de cafea și sunt 13 setări de măcinare. Sunt măcinate boabe strict pentru băutura aleasă, deci va fi folosită strict cafea proaspăt măcinată (pentru a se menține aroma). Poate prepara numeroase băuturi: espresso, espresso lung, Cappuccino, Latte Machiatto, apă caldă pentru ceai. Puteți personaliza ușor băutura cu ajutorul opțiunilor prezente pe interfața aparatului, adică puteți seta intensitatea aromei prin ajustarea cantității de cafea și de spumă.

DeLonghi ECAM 23.260.B este un aparat compact care poate fi întreținut foarte ușor și sunt destule prezentări în acest sens pe Youtube. Carafa are un sistem de auto-curățare și se folosește apă fierbinte și abur. Pe termen lung, e recomandat să folosiți și o soluție de decalcifiere pentru a prelungi durata de funcționare a espressorului, iar producătorul vă oferă produsul EcoDecalk care are un preț bun.

Te-ar mai putea interesa