Breville Barista Max Plus VCF152X-01, espressor manual cu râșniță

Dacă sunteți interesați de un espressor manual capabil în a prepara 3 tipuri de băuturi atunci recomand modelul Breville Barista Max Plus VCF152X-01. Încă de la început trebuie să scriu despre Breville că este un producător consacrat din Australia, fiind fondat în 1932.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproșuri în toate etapele de realizare a băuturii.
Din poză se poate vedea că e un model de culoare neagră și că poate prepara două băuturi simultan. Cred că observați că are și râșniță.

Breville Barista Max Plus VCF152X-01

Păreri pro și contra

Espressorul VCF152X-01 al celor de la Breville e unul care are o presiune a pompei de 15 bar. Iar, tehnologia de măcinare e una la cerere numită Tap & Go.
Pentru o încălzire rapidă acest model vine cu sistem Termobloc. În felul acesta avem o extracție bună a espressoului și textură bună a laptelui.
Râșnița e una atât de avansată încât oferă 30 setări de măcinare.
Alte caracteristici tehnice care v-ar interesa ar fi că aparatul are rezervor apă de 2,8 litri și rezervor de lapte de 0,46 litri.
Se pot face configurări manuale de tip single shot, double shot sau apă fierbinte.
Panoul de comandă e unul simplist, fără ecran touch și fără posibilitatea comandării sale de pe un telefon mobil (sau ceva de genul).
Temperatura oferită este una adecvată deoarece are tehnologie Temp IQ Shot Control.

Sunt și unele dezavantaje precum faptul că poate fi utilizat pentru prepararea unui număr redus de tipuri de băuturi și că nu e automat.

Per ansamblu, acesta ar fi un espressor de calitate de la un producător renumit. Ce ar mai trebui adăugat ar fi faptul că producătorul e unul care face doar modele manuale.
Dacă sunteți interesați de o alternativă atunci recomand modelul gri (VCF126X-01).

Te-ar mai putea interesa