De Longhi ETAM 29.660 SB, espressor automat ușor de folosit

Espressorul De Longhi ETAM 29.660 SB este oferit de un brand cu experiență în domeniu, motiv pentru care clienții sunt foarte mulțumiți de alegeri indiferent de segment (de buget sau de top). Varianta de de jos e automată, adică nu are nevoie de prea multă atenție și trebuie doar alimentat cu ce trebuie: apă, lapte sau cafea. Sunt multe astfel de modele, sunt diferențe destul de mici între ele și voi alegeți pe cel care vi-l permiteți ori vă place mai mult. Designul e foarte compact, motiv pentru care nu va ocupa foarte mult spațiu pe blatul din bucătărie.

Designul argintiu scoate în evidență părțile pe negru și aici mă refer și la panoul de control care e simplu și ușor de folosit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Puteți opta și pentru cafea măcinată dacă aveți preferințe (un anumit sortiment). Băuturile din lista sa sunt următoarele: cafea, espresso, espresso lung, cappuccino, latte machiato, apă fierbinte (ceai). Chiar și sistemul de spumare e automat și recipientul pentru lapte este așezat în față. Nu puteți folosi cești foarte mari deoarece duzele sunt destul de joase, astfel că ceașca nu trebuie să fie mai mare de 14 cm.

Are funcții importante pentru aparat și care consider că nu trebuie să lipsească: sistem decalcifiere (întreținere pe termen lung), oprire automată, curățare automată.

Păreri pro și contra

Poate prepara numeroase băuturi și aroma este una excelentă (depinde și de cafeaua folosită). Este echipat cu sistemul Latte Crema, adică oferă o spumă foarte de lapte densă. Panoul de control are doar butoane senzitive care pot fi acționa ușor. Recomand modelele cu râșniță de cafea deoarece cafeaua are o aroma mai bună și în prepararea băuturii este folosită doar cafea proaspăt măcinată.

De Longhi ETAM 29.660 SB vine cu funcție de curățare automată, astfel că întreținerea sa nu va fi o problemă. Are o tavă de scurgere care poate fi detașată pentru curățare, dar și un recipient pentru apă care trebuie umplut din când în când. Există și funcție de menținere cald în caz că vreți să faceți o cafea din timp pentru cineva.

Te-ar mai putea interesa