Daewoo RN-308RDQB, combină clasa A+ cu dispenser

Daewoo RN-308RDQB e un model clasa A+ adresat celora interesați de un model pe negru dotat cu No Frost și care să nu aibă o înălțime prea mare. E un model premium care vine la pachet cu dispenser de apă localizat pe ușa frigiderului.
Modelul acesta se adresează persoanelor care au electrocasnice negre ori care vor ceva deosebit.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine cu un volum de 305 litri. Nu doar că e îmbinarea perfectă dintre combină și frigider, dar are și uși reversibile așa încât să îl puteți pune unde vreți. Conceptul de uși reversibile nu e întâlnit la toate combinele, însă cele care îl au sunt mult mai bune. Deschiderea standard fiind înspre dreapta, iar aspectul e ca cel al modelului argintiu.

Pe partea de caracteristici se remarcă prin volumul superior de 305 litri (net), zgomotul redus, iluminarea LED și că răcește fără a produce gheață (în frigider și congelator) prin intermediul Perfect No Frost
Are și sistem de distribuire a aerului pe mai multe căi, adică Multi Airflow sau Multiflow cum e numit la alți producători.
Fiabilitatea produsului e ridicată, motiv pentru care brandul furnizează o garanție de 5 ani, însă aceasta e o promoție valabilă până la sfârșitul lui 2016.
Precum alte frigorifice moderne și aceasta e una cu alarmă ușă deschisă, acest lucru fiind unul foarte util deoarece copii mai lasă ușa deschisă, iar în acest fel sunteți liniștiți.
Partea de frigider e una cu 4 rafturi din sticlă, iar cea de congelator e una cu 3 compartimente.

Punctele forte ale modelului de față ar fi că arată bine, tehnologia integrată, că e ușor de folosit și că e economic.
Contra nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă vrei o combină care să arate bine și să fie eficientă energetic atunci modelul RN-308RDQB ar fi recomandarea mea.
Întreținerea e una fără bătăi de cap întrucât are Full NoFrost, iar asta ne spune că se produce foarte puțină gheață înspre deloc.
Dacă vreți ceva pe inox atunci găsiți aici modele, un model bun ar fi RN-308RDQM.

Te-ar mai putea interesa