Daewoo RN-307RDQM, combină frigorifică cu dispenser apă

Combina frigorifică Daewoo RN-307RDQM e una din seria premium cu finisaj argintiu, control electronic, dispenser, iluminare cu LED și No Frost. Chiar dacă nu e o combină foarte mare, oferă un spațiu interior generos și se poate observa cam câte încap în ea. Nu are rost să vă luați un frigider deoarece are un congelator destul de mic și nu la fel de performant ca cel al combinei de mai jos. Prefer combinele pentru că au un design mai plăcut vin cu acel dozator special, dar poate exista și unul pentru gheață (la modele mai scumpe).

Dacă vă depășește buget și vreți neapărat o combină mare, atunci trebuie să vă îndreptați atenția spre una fără No Frost. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Din poza de alături se poate vedea că e de culoare argintie, iar dacă vreți ceva mai închis la culoare atunci aveți acest model negru.

Volumul net total al unui astfel de aparat e generos și e împărțit astfel: 84 litri la congelator și 221 litri la frigider. Interiorul e dotat cu rafturi din sticlă, suporturi pe ușa frigiderului, compartimente speciale, iluminare foarte bună cu LED.

Designul e plăcut și se datorează în mare parte culorii, mânerelor integrate și controlului electronic. Toate acestea fac ca aparatul să aibă un aspect mai modern. Nu trebuie să uităm de dozatul special pentru apă rece, însă nu știu cât de utilizat va fi. Iluminare interioara LED e cea mai bună de la ora actuală și nu e prezentă pe orice combină, ci doar pe cele premium. Ea oferă o vizibilitate ceva mai bună la interior și parcă mâncare arată mai bine, mai proaspătă :). Pe partea de funcții are următoarele două: sistem de avertizare pentru ușă deschisă și sistem Multi Airflow.

Plusuri: nu e foarte înalt – 1.87 cm, interior bine iluminat – tehnologie LED, sistem de răcire de ultimă generație – No Frost și are o fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu sunt.

Daewoo RN-307RDQM e o alegere destul de mare care poate fi cea mai bună alegere în acest buget. Ideea e că oferă dotări destul de utile și unele tehnologii fac aparatul mai eficient. Din poza de sus se poate observa că un compartiment al congelatorului e ceva mai mare dar tot nu e tip BigBox.

Te-ar mai putea interesa