Daewoo KOR-91RBS-1, microunde 23 litri cu grill

Daewoo KOR-91RBS-1 e un cuptor cu microunde de culoare argintie pentru persoanele interesate de un aparat cu o putere mare și care să poată fi utilizat la pregătirea diverselor tipuri de mâncăruri.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și are programe utile. Printre acestea se numără programul popcorn.
Din imaginea de alături se poate observa că e un aparat cu un panou de comandă modern și pe care sunt inscripționate programele.
Dacă vreți alternativa pe negru atunci vă recomand modelul acesta.

Avantaje și dezavantaje

Cuptorul Daewoo KOR-91RBS-1 e unul încăpător deoarece are un volum de 23 litri, cu cavitate mare. E vorba despre faptul că poate încăpea un vase de până în 31,5 cm. Caracteristica aceasta poartă numele de Big Cavity.
Pentru ușurință în utilizare acest aparat are „Auto menus” prin care se alege unul din cele 10 meniuri prestabilite fără să mai pierdeți capul cu setări.
Pentru gătirea diverselor mâncăruri la grătar acest aparat are și funcție grill cu putere de 1000W. Aceasta e o variantă sănătoasă de a găti mâncăruri care trebuie făcute la grătar.
Pe lângă avantajele menționate mai sus trebuie să scriu faptul că aparatul are și garanție 5 ani. Aceasta e o promoție, iar produsul trebuie înregistrat pe site-ul producătorului în termen de 15 zile de la achiziție.

Dimensiunile aparatului sunt unele normale de 53x44x33 Lxaxî cm.
Pe partea de siguranță are „child lock”, iar la capitolul ergonomie are avertizare sonoră așa încât să nu fie nevoie să stăm tot timpul lângă aparat.

Per ansamblu, acest model e adresat celora care vor să gătească ceva rapid și sănătos. Pe piață există alternative, dar acesta se evidențiază prin faptul că vine de la un producător recunoscut și că are garanție mare.