Daewoo KOR-6S20R, cuptor cu microunde roșu

Cuptorul cu microunde din imagine Daewoo KOR-6S20R este unul de culoare roșie, dar mai sunt și alte variante în acest preț de la acest brand. Bineînțeles, diferența majoră o reprezintă culoarea și așa vă puteți asorta aparatele din bucătărie. Poate că preferați roșu deoarece este culoarea voastră preferată și iasă mai bine în evidență. Nu ocupă mult spațiu pe blat, dar sunt și alternative de instalare (sunt suporți speciali pentru montare pe perete).

Are un preț atractiv pentru că este un aparat simplu, dar util și reprezintă funcțiile standard. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu necesită incorporare ca la alte variante, dar îl puteți poziționa pe un raft special pe pe perete sau poate aveți un loc pe mobilier. Are funcțiile standard de încălzire și dezghețare, iar modelele mai scumpe oferă mai multe funcții de încălzire și chiar tehnologii în plus. Timerul este foarte important și este poziționat în partea de jos a panoului de control. Unele cuptoare au un timer digital, astfel că veți observa mai ușor timpul rămas.

Cuptorul cu microunde prezentat este unul cu putere de 700 W, consumul de energie fiind de numai 1.15 kW. Față de anii precedenți, acum puteți alege care model vă place sau care vă convine (ca preț și dotări).

Păreri pro și contra

Încălzește destul de uniform în comparație cu aparatele mai vechi, pentru că este un model cu microunde de înaltă frecvență. Arată foarte bine oriunde l-ați pune și indiferent de culoarea aleasă. Faptul că aveți la dispoziție mai multe culori este un plus pentru această serie. Nu prea ai ce să-i reproșezi în acest preț și veți vedea că majoritatea utilizatorilor au fost mulțumiți de alegere. Este ușor de folosit datorită panoului mecanic, sus aveți butonul pentru alegerea puterii de încălzire și jos este cel cu care setați durata.

Pentru aceleași dimensiuni, Daewoo KOR-6S20R are un interior mai spațios, astfel că puteți pune vase cu diametru chiar și de 280 mm (platoul rotativ este 245 mm). Mai precis, are o capacitate de 20 litri care este una satisfăcătoare și mai sunt și alte variante similare dacă vreți dotări puțin mai diferite.

Te-ar mai putea interesa