Samsung MS23F301TAS, cuptor cu microunde argintiu cu control digital

Cuptorul cu microunde din imagine se numește Samsung MS23F301TAS și e o variantă foarte utilă care poate fi folosită în orice bucătărie. Are toate funcțiile standard și un design modern care atrage multe priviri. Finisajele argintiu iasă mai bine în evidență dacă suprafața paratului este neagră în mare parte. Panoul de control digital oferă mai multe opțiuni, plus că aveți un timer foarte util pentru ca voi să supravegheați aparatul de la o distanță mai mare. La cuptoarele mai accesibile, timerul e rotativ și nu știți cu exactitate timpul rămas până la finalizare, însă e un semnal acustic la final.

Prețul îl recomandă și sunt puțini producători care oferă un produs atât de elegant și bine dotat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Vine cu moduri presetate care pot fi utile în multe situații, dar mai sunt și funcțiile clasice: dezghețare și încălzire. Fiecare model oferă un anumit număr de funcții, iar unul mai scump poate oferi ceva mai mult. Interiorul cuptoarelor Samsung e ceramic, motiv pentru care se curăță foarte ușor cu un burete puțin umed. Capacitatea acestuia e de 23 litri, de aceea suportul rotativ este generos și se poate pune fără probleme o farfurie.

Cuptorul beneficiază de iluminare interioare satisfăcătoare, blocare acces copii, oprire automată, timer, funcție de eliminare mirosuri nedorite. Părerile despre acest cuptor sunt împărțite, însă dacă vă doriți ceva mai multe dotări și funcționalitate nu vă limitați la acest buget..

Păreri pro și contra

Puteți găti destul de multe rețete cu acesta datorită sistemul triplu de distribuție, are un consum bun de energie, un interior voluminos și rezistente la zgârieturi. Panoul de control e unul prietenos și este destul de ușor de folosit, iar pentru mai multe informații puteți consulta manualul. Oferă moduri de gătit presetate și se alege în funcție de tipul alimentelor, iar durata se setează în funcție de cantitate, dar și tip.

Samsung MS23F301TAS e un aparat ceva mai special care îl puteți alege pentru diversele necesități. Față e alte modele de pe piață, acesta are modul Eco care reduce consumul de energie în stand-by.

Te-ar mai putea interesa