Daewoo FZ-359HEX, congelator cu control touch

Acest congelator arată degrabă ca un frigider deoarece are un design modern cu control touch și finisaj pe argintiu. Este vorba de Daewoo FZ-359HEX care poate fi pus chiar și în bucătărie lângă frigider, în special dacă ambele au un design apropiat. E ca și cum ați avea un singur aparat (side by side). Voi decideți unde îl veți instala, dar va atrage priviri datorită aspectului elegant. Felul cum arată nu este atât de important dacă aveți de gând să-l puneți într-o cămară sau poate pe un coridor, însă diferența de preț între un model alb și unul argintiu nu e atât de mare.

Nu poate fi un aparat prea ieftin deoarece are tehnologie de răcire avansată, un volum destul de mare și vorbim de un brand cu experiență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Daewoo FZ 359HEX

Merită sau nu merită cumpărat?

Are numeroase sertare, cel de jos fiind ceva mai voluminos, iar în partea de sus sunt doar rafturi astfel încât să puteți lua mai ușor pachetele cu alimente sau să le găsiți mai ușor. Pe ușă sunt și suporturi nu foarte mari în care puteți pune înghețată sau pachete mai mici cu alimente, astfel că nu se vor pierde din acele sertare foarte adânci.

Se poate vedea că nu este chiar ca și un frigider și îi lipsește iluminarea interioară, însă tehnologia No Frost este destul de evidentă pentru că este inscripționată pe peretele din spate (o vedem și pe Beko B5RFNE314W). Mai sunt și acele fante prin care aerul rece este distribuit uniform și dezghețarea nu mai este manuală, ci automată.

Acel control electronic este chiar ușor de folosit și de cele mai multe ori este însoțit de numeroase funcții interesante (modul Super, modul Eco, Freezer).

Concluzie

Cu alte cuvinte, acest congelator excelează la multe capitole, dar e loc de mai bine și e mult mai performant decât majoritatea congelatoarelor de pe piață. Daewoo FZ-359HEX poate fi pus chiar și în colțul camerei deoarece are ușă reversibilă. Adică pot fi mutate balamalele de pe o parte pe alta. Vedem și un nivel de zgomot mai redus, astfel că nu va fi prea deranjant când îl aveți în bucătărie.

Te-ar mai putea interesa