Daewoo FZ-084HEB, congelator mic cu 4 sertare

Congelatoarele cu înălțime de până la 85 cm, pot fi amplasat cam oriunde în bucătărie sau locuință. Aveți nevoie doar de o priză și de un spațiu cu lățime de 55 cm. Modelul prezent în imaginea de jos se numește Daewoo FZ-084HEB și e doar unul dintre trei variante (sunt trei culori). Pentru cei care nu au încredere în anumite branduri și vor doar aparate de calitate, pot opta pentru un Liebherr Gsl 1223. Pentru unele persoane, cel mai important factor în alegerea unui aparat frigorific este calitatea și nu prețul.

Să nu se înțeleagă greșit, congelatorul de jos chiar impresionează la câteva capitole și sunt clienți mulțumiți de alegere. Doar că nu vom vedea finisaje moderne, control electronic și alte dotări ieșire din comun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

În general, congelatoarele au o singură ușă și nu necesită incorporare. Există și variante care necesită integrare dar prețurile sunt ceva mai mari. Daewoo, alături de alți producători cunoscuți, oferă soluții foarte bune pentru cei care caută aparate cu un raport calitate/preț bun.

Ușa se deschide spre dreapta, însă puteți schimba orientarea ușii pentru că este reversibilă. Deschiderea ei se face ușor pentru că are un mâner ascuns în partea de sus. Arată bine pe negru și poate că și restul aparatelor din bucătărie au design similar. Nivelul de zgomot este același ca la alte variante, însă e loc de mai bine. Îmi place că are acel control al temperaturii la exterior – deasupra ușii, unde poate fi folosit cu ușurință. Din păcate nu are funcție de blocare cum vedem la cele cu panou electronic.

Concluzie

Se poate lăuda cu un consum redus de energie, motiv pentru care a primit clasa de eficiență energetică E. Imaginați-vă că sunt frigidere care consumă mai mult decât acesta, adică au clasa F. Daewoo FZ-084HEB oferă un volum generos care este împărțit pe 4 sertare și nu 3 cum vedem la unele. E așa pentru că trei dintre cele patru sertare sunt mai mici, iar cel de jos este foarte generos. Bineînțeles, nu vorbim de un sertar de tip BigBox ci doar de unul mare.