Liebherr Gsl 1223, congelator cu tehnologie SuperFrost

Congelatorul Liebherr Gsl 1223 este un model care impresionează prin design, calitate și performanță. La unele se poate demonta capacul din partea de sus pentru a putea fi pus sub blat (în caz că nu aveți o înălțime suficient de mare), dar nu și la acest pentru că are panoul de control digital în partea de sus a ușii. Un congelator argintiu arată destul de bine într-o bucătărie cu aparate similare ca design. De ceva timp, aparatele albe nu mai sunt atât de atractive și de aceea anumiți producători oferă variante pe mai multe culori, însă argintiul e mai elegant.

Vorbim de un produs de la un brand german, deci calitatea nu poate fi pusă la îndoială, iar prețul e puțin mai piperat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Liebherr Gsl 1223

Merită sau nu merită achiziționat?

Ținând cont că nu se incorporează, poate fi pus cam oriunde în bucătărie și puteți pune și ceva pe el dacă nu este foarte greu. Ușa are balamale reversibil, astfel că puteți pune oriunde congelatorul. Funcția automată SuperFrost este prezentă și la acest aparat, alimentele fiind conservate mult mai bine. Poate fi comparat cu congelatorul unei combine frigorifice, care are tot 3 sertare, însă performanțele sunt diferite.

Consumul de energie este mic pentru că vorbim de un aparat mic și chiar dacă are clasă de eficiență F, nu consumă mult mai mult decât unul cu clasă E. Autonomia fără curent este mare și la acesta pentru ca alimentele să fie menținute în condiții optime chiar și în cazul unei pene de curent.

Concluzie

Afișajul electronic arată bine și va fi ușor de folosit pentru că are pictograme și iluminare. Modelul Liebherr Gsl 1223 a impresionant la multe capitole și sunt puțini utilizatori caută astfel de modele, deoarece majoritatea vor soluții cât mai accesibile. Aparatele frigorifice trebuie să fie cât mai fiabile și performante deoarece le veți folosi mai mult timp, iar varianta de sus este o investiție bună. Brandul joacă un rol important în alegerea unui aparat, în special dacă nu ați fost mulțumiți de alegerile trecute.

Te-ar mai putea interesa