Daewoo FSB-514HEX review

Daewoo FSB-514HEX este un frigorific de tipul side by side care se adresează celor la care vor să pună la rece o cantitate mare de alimente. Spre deosebire de alte modele, acesta are dispenser de apă și gheață. 

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se remarcă prin faptul că vine cu multe tehnologii utile, dispenser, capacitate mare și eficiență energetică excelentă.
Din imaginea de alături se poate observa că e un aparat de culoare inox echipat cu două uși.

Pro

Eficiența energetică a aparatului este clasa E deoarece consumul anual e de 312 kWh.
Sistemul de răcire al aparatului este Total No Frost, acest lucru presupunând că răcirea nu produce gheață. În acest fel nu este nevoie să dezghețați și decongelați aparatul, întrucât aceste procese sunt automate.
Ceva care vine în ajutorul No Frost e combinația dintre sistemele „Multi și DynaCool” care ajută la distribuirea aerului în fiecare parte a frigiderului așa încât să fie constant. Aceste sisteme le întâlnim și la alte mărci, una ar fi Tesla.
Puteți savura apă la temperatura scăzută și gheață prin intermediul dispenserului de apă și gheață. 

Funcții interesante cu care vine acest model sunt cele de răcire rapidă, congelare rapidă și funcția de vacanță. Ultima va fi utilă în cazul în care nu deschideți ușa aparatului pentru perioade lungi de timp. 

Contra

Nu e un în aparat smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon sau ceva de genul. Dar nici nu știu cât de mult v-ar fi ajutat acest lucru.

Per ansamblu, acest model e recomandarea mea în cazul în care vă doriți ceva calitativ de la un producător coreean de top.
Iar, dacă vreți ceva model similar, dar de la Samsung atunci recomand RS67A8810S9/EF.

Te-ar mai putea interesa