Daewoo FN-146HEX, frigider cu capacitate de 127 litri

Frigiderul Daewoo FN-146HEX este un model cu o singură și nu este singurul. Acest brand oferă și alternative pe alte culori dacă vreți să se potrivească cu mobila sau restul aparatelor. Ținând cont că are o înălțime de 85 cm, acesta a fost gândit pentru cei care vor să pună frigiderul sub blatul din bucătărie. Evident că nu are congelator, dar sunt variante care oferă un mic compartiment la interior de circa 15 litri. Performanțele de congelare nu sunt mari, însă poate că și așa aveți un alt aparat frigorific pentru congelare și de aceea un frigider ca acesta ar fi ideal.

Doar voi puteți decide dacă modelul de jos este pe placul vostru sau aveți nevoie de ceva diferit. Un alt frigider interesant este Liebherr T 1400 care e oferit de un brand de top. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Raportul preț/volum este mai bun în cazul frigiderelor mari, însă poate că nu aveți o bucătărie chiar atât de mare și nici nu aveți multe alimente de ținut la rece. Bineînțeles, puteți ține și băuturi la rece cu acesta, aveți suport pe ușa sa. Temperatura poate fi aleasă doar la interior și are un buton rotativ care poate fi acționat cu ușurință.

Alimentele sunt destul de bine conservate și nu mai trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește întreținerea (nu mai are congelator).  Compartimentul Fresh Zone nu lipsește și se află în partea de jos a frigiderului. Acesta poate fi eliminat dacă considerați că nu aveți nevoie de el, însă puteți pune în el fructe și legume după cum se vede și în imaginea de prezentare.

Volumul aparatului este dat și restul dimensiunilor, adică nu doar de înălțime. Acesta are o lățime de 55 cm, însă și variante mai scumpe de 60 cm care oferă o capacitate mult mai mare.

Concluzie

Daewoo FN-146HEX impresionează la partea de design, eficiență energetică (consum anual de numai 90 kWh), organizare interioară și chiar prețul este unul atractiv. Poate fi pus chiar lângă mobilier și puteți pune diverse obiecte pe el, deoarece partea de sus are un design Table Top.

Te-ar mai putea interesa