Daewoo FN-146HEW, frigider clasa E cu volum de 128 litri

Daewoo FN-146HEW e un frigorific pentru cei interesaţi să ţină la rece o cantitate nu prea mare de alimente. Acest model are clasa E de eficienţă energetică şi capacitate de 128 litri.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine şi e foarte uşor de folosit. Designul e de tip Top table, adică se poate pune ceva pe el (de exemplu un cuptor cu microunde).
Din imagine se poate vedea că are un aspect minim, la exterior putându-se vedea doar logo-ul producătorului.


Păreri pro şi contra

Modelul Daewoo FN-146HEW e unul cu dotări de bun simţ la nivelul anului. fac referire la uşa reversibilă (Reversible Door) care presupune că puteţi monta uşa în ce parte doriţi.
Pentru fructe şi legume are compartiment numit Fresh Zone. Acesta oferă un spaţiu generos în care aerul circulă uniform aşa încât alimentele să nu se altereze cum ar fi făcut-o într-un compartiment normal.
Modelul acesta vine cu nişte dimensiuni deloc mari, fiind vorba despre o înălţime de 85 cm.
Interiorul are 3 rafturi pe uşă, 3 la interior şi compartimentul pentru fructe-legume.
Dacă o să vă uitaţi atent la pozele cu aparatul atunci o să vedeţi că în partea de sus are şi un buton de unde poate fi reglată temperatura. E vorba despre un control mecanic.

Nu are No Frost sau Multiflow, dar nici nu e nevoie de aşa ceva la un aparat aşa de mic.

Acesta e un aparat pentru persoanele care vor un frigider la o cabană sau ceva de genul. Fiind de dimensiuni reduse o să vedeţi că va avea şi un consum energetic mai mic.

Despre Daewoo Electronics trebuie să scriu că e un brand din Coreea. E specializat pe electrocasnice precum şi pe climatizare. Produsele lor se află situate într-o gamă de mijloc.

Te-ar mai putea interesa