Daewoo FF-384HEW, ladă frigorifică mare cu control electronic

Lada frigorifică din imaginea are un volum de 251 litri deci este destul de mare și un coș în partea de sus pentru pungi mici cu alimente. Daewoo FF-384HEW este modelul prezentat și are dimensiuni compacte, adică nu va ocupa foarte mult spațiu (90 cm lățime și 54 cm adâncime). Dacă vă doriți o ladă, însă cea de jos este puțin cam scumpă, puteți alege o varianta mai mică (200 litri) sau una de la un alt brand. Acest aparat devine foarte util pentru o familie deoarece oferă mult spațiu pentru alimentele care trebuie congelate.

Raportul volum/preț este mai bun în cazul lăzilor frigorifice mari și congelatoarele oferă mult mai puțin spațiu interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se poate încărca destul de ușor prin partea superioară, deoarece nu are ușă ci un capac. Alimentele pot fi puse ușor deoarece interiorul nu este compartimentat, însă uneori se poate întâmpla să nu găsiți o anumită pungă cu alimente dacă o puneți la întâmplare. Puteți organiza interiorul cum este și la magazin ca să găsiți ușor ceea ce căutați. Funcția de super congelare nu lipsește la nici o ladă frigorifică.

Păreri pro și contra

Față de lăzile frigorifice mai vechi, modelul de sus oferă un panou de control electronic destul de ușor de folosit. Puteți alege nivelul de congelare dorit în funcție de alimentele introduse, iar indicatoarele luminoase vă arată ce selecții aveți făcute. Rotițele vă ajută destul de mult să transportați lada dintr-o locație în alta. Acest brand oferă numeroase soluții fiabile și competitive, iar dacă nu aveți o preferință anume, acesta poate fi o alegere bună. Nu merită să faceți un compromis și să alegeți o ladă mică pentru că nu va fi cu mult mai accesibilă, plus că poate că găsiți una de la un brand renumit. Capacitatea de congelare mare este un plus pentru aparat – 12 kg pe zi, și este ideală atunci când introducem alimente proaspete.

Daewoo FF-384HEW are o clasă energetică bună (E) pentru această categorie de aparate frigorifice, însă frigiderele și combinele sunt mai eficiente. Consumul anual al lăzii este de numai 215 kWh și voi poate că nici nu o veți folosi tot anul.

Te-ar mai putea interesa