Bosch PGP6B5B90, plită incorporabilă pe gaz

Plitele pe gaz incorporabile sunt aparate care se instalează pe blat și se poate vedea chiar din imaginea de jos. Evident că este o imagine de prezentare și că blatul este mult mai mic, iar voi poate veți alege să montați plite deasupra cuptorului. Bosch PGP6B5B90 este modelul prezentat în imaginea de jos și este unul cu design clasic spre modern și are un preț puțin mai piperat, însă vorbim de un brand de top. Cu siguranță, veți mai găsi și alte modele dacă nu vă place cum arată acest model sau poate că vă doriți unul similar, în caz că acesta nu mai este disponibil.

O plită aproape identică cu cea de jos, doar că are arzător Wok este modelul Bosch PGH6B5B90, adică arzătorul are are două inele de ardere pentru un plus de randament și putere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Costă mai multe decât plitele altor branduri și trebuie să luați în calcul și un cuptor, dacă anterior nu ați mai avut astfel de aparate. Aceste aparate incorporabile pot fi considerate a fi un upgrade la un aragaz deoarece oferă mai multă funcționalitate și dotări. Evident că sunt și aragazuri destul de bine dotate însă poate v-ar plăcea ca să nu fie atât de evidente sau să ocupe spațiu suplimentar.

Plita poate fi instalată cu ușurință mai oriunde, mulți aleg să o pună deasupra cuptorului, însă eu zic să montați unde puteți pune și o hotă pentru a putea scoate și burlanul. Dacă alegeți un filtru de carbon pentru recirculare, atunci ați scăpat de orice stres și aceasta reprezintă o soluție pentru mulți care stau la bloc și nu mai.

Revenind la plita de mai sus, vedem un finisaj pe inox care este foarte popular și sunt soluții de curățare speciale pentru acest material, deoarece se pătează ușor.

Concluzie

Bosch PGP6B5B90 este un model cu gaz adică va oferi un randament bun, iar pentru cei care vor un plus de putere le recomand plite cu Wok, cum e și cea de sus sau poate vă doriți una mai accesibilă.

Te-ar mai putea interesa