Daewoo DWHBG-6403BKF, plită cu Wok și sticlă neagră

Există plite pe diverse culori în special dacă vorbim de cele rustice sau clasice, însă cele cu design moderne sunt, în general, pe negru și/sau argintiu (inox). Daewoo DWHBG-6403BKF este o plită complet neagră, dar arzătorul mare și butoanele iasă bine în evidență pentru că au acele finisaje argintii. Sunt destule plite pe negru dar nu și cu suprafață din sticlă (cum e și la Daewoo DWHBG-6401BKIXF), astfel că acea diferență de preț ar fi destul de justificată.

Alegerea finală este a voastră și pot spune că arată bine alături de orice cuptor pe negru sau inox. În ambele cazuri, predomină negrul deoarece ușa este cam aceeași la toate (numărul de geamuri poate să difere), Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Chiar dacă designul diferă puțin de la un model la altul, numărul de arzătoare a rămas neschimbat și poziționarea lor nu prea diferă. Adică aveți acces rapid la arzătorul mare care e și cel mai des utilizat (când gătiți). Acesta nu este standard ci are un inel de ardere în plus, astfel că puterea sa și a plitei cresc.

În general, plitele cu alimentare pe gaz (au și electrică pentru sistemul de aprindere) oferă un randament destul de bun, astfel că mâncarea gătită pe aceasta are gustul dorit. Ei bine, sunt și plite electrice (cu inducție) care impresionează la acest capitol, însă prețurile sunt puțin mai mari, plus că poate nu vă doriți o factură mare la curent.

Instalarea ei se face la fel ca și în cazul altor plite: decupați secțiunea din blat pentru a o incorpora (sunt oferite dimensiunile nișei) și trebuie să aveți în apropriere o priză și alimentarea la gaz. Puteți să o conectați la o butelie cu gaz sau poate că aveți gaz în localitate.

Concluzie

Daewoo DWHBG-6403BKF diferă puțin față de alte plite și aici mă refer la finisaje, materiale și alte aspecte. Modelele foarte ieftine au grătare oțel care sunt subțiri și au un aspect prea elegant, plus că vasele nu stau la fel de bine ca pe cele din fontă.

Te-ar mai putea interesa