Daewoo DWHBG-6401BKIXF, plită pe gaz neagră/inox

Daewoo DWHBG-6401BKIXF este o plită incorporabilă mai deosebită și se poate vedea doar după cum arată. Vorbim de un design modern care va da un plus de eleganță bucătăriei și se asortează cu orice cuptor pe inox. Combinația de negru cu inox arată foarte bine indiferent de ce parat este vorba, iar în cazul de jos va scoate în evidență mai bine panou de control care nu este foarte sofisticat, ci este compus din patru butoane. Acestea dispun de sistem de aprindere electric la o mână, adică apăsați și rotiți. Pentru aceasta, trebuie să alimentați plita corespunzător și puteți spune adio chibriturilor.

Din imaginea de jos se poate observa că suprafața plitei nu este mată, ci lucioasă, deoarece este realizată din sticlă neagră. Toate aceste detalii/materiale influențează prețul aparatului și nu le veți vedea la orice brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Daewoo DWHBG 6401BKIXF

Merită sau nu merită cumpărată?

Nu dorește să fie o plită prea accesibilă, ci mai degrabă una care să atragă priviri și nici nu ai cum să nu o observi când intri prima dată în bucătărie. Totuși, depinde și ce culori alegeți prin bucătărie poate că nu vreți să fie prea în contrast ori poate că toate aparatele or fi pe negru cu mici finisaje argintii.

Se vede destul de ușor că are grătare din fontă și oferă o stabilitate destul de bună vaselor indiferent de mărime. Nu este un singur grătar cum este la aragaz, ci sunt două pentru că nu sunt chiar atât de ușoară și poate că nici nu aveți de gând să curățați toată plita.

Întreținerea ei nu este nici ușoară, nici dificilă, dar trebuie să înțelegeți că acum nu mai avem inox, ci sticlă lucioasă. Întotdeauna, aparatele de culoarea neagră s-au întreținut mai ușor deoarece nu se văd chiar așa de ușor petele.

Concluzie

Daewoo DWHBG-6401BKIXF are toate dotările standard și nici nu le mai menționez pentru că orice plită le are (mă refer aprindere electrică și siguranță). Dacă aceată culaore nu se potrivește în bucătăria voastră, alegeți o plită cu inox cum este Daewoo DWHBG-6405IXF care aretă mult diferit.

Te-ar mai putea interesa