Daewoo DWD-FV9021-3, mașină de spălat rufe de 9 kg cu hublou de 45 cm

Mașina de spălat rufe Daewoo DWD-FV9021-3 este una dintre cele mai performante soluții în acest buget și designul este destul de plăcut. Vedem modele tot mai performante și la prețuri atractive, iar voi le puteți instala oriunde doriți. Față de alte mașini cu aceleași specificații, cea de jos are un hublou mai mare pentru o încărcare mai ușoară. Acest aspect nu trebuie neglijat deoarece alte mașini mai vechi/noi au un hublou de numai 34 cm.

Panoul de control este vizibil indiferent de momentul zilei sau cât de luminoasă este încăperea. Mașinile de spălat care au doar control mecanic nu mai sunt la modă deoarece nu afișează timpul rămas și opțiunile alese nu sunt atât de vizibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceste mașini de spălat se adresează familiilor mai mari, dar nu este o regulă pentru că unii preferă să spele mai rar (2-3 ori pe săptămână). Rufele pot fi stoarse mai bine de o mașină cu centrifugare mare, iar 1400 RPM poate fi de ajuns. Sunt foarte puține mașini cu 1600 RPM și acelea au prețuri piperate. Se poate alege alături de acesta și un serviciu de montaj, astfel nu trebuie să apelați la alte firme.

Păreri pro și contra

Puteți încărcare ușor o mulțime de rufe pentru că are un hublou mare, dar și performanțe pe măsură. Spală și stoarce excelent, iar numărul de generos de programe vă pot fi de folos atunci când vreți să sortați puțin rufele. Programul rapid pentru cantități reduse de rufe are o durată de numai 15 minute, dar mai este și unul de 60 minute (capacitate mai mare). Vine echipat cu tehnologie Eco Wash (spălare cu un consum mic de resurse) și funcție de amânare pornire – Time Delay (între 1 și 48 de ore).

Daewoo DWD-FV9021-3 impresionează la mai toate capitolele și nu este singurul model care vi l-aș recomanda. Bineînțeles, un alt ajutor care nu ar trebui să lipsească ar fi un uscător de rufe care poate fi de la orice brand, dar tehnologia de uscare ar trebui să fie cu pompă de căldură (consum energetic redus).