Daewoo DWD-8T1227W, maşină slim cu clasa B

Dacă nu aveţi prea mut loc atunci o să vă fie utilă o maşină de spălat rufe slim precum Daewoo DWD-8T1227W. Aceasta are nişte caracteristici tehnice similare unei maşini normale precum capacitate mare de 8kg şi consum energetic redus de 55 kWh la 100 cicluri.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu motor inverter, clasa B de eficienţă energetică şi multiple programe de spălare.


Păreri pro şi contra

Modelul Daewoo DWD-8T1227W e unul suficient pentru o familie din 3-4 persoane deoarece are o capacitate de 8kg.
Aparatul economiseşte resurse prin mai multe moduri. Mai exact prin prezenţa motorului Inverter, a clasei B de eficienţ şi modului Eco. Este vorba despre Eco Wash care spală la temperatură scăzută, mai exact maşina reglează trei elemente precum temperatura, timp şi consum apă.
Programul Eco are o durată de 38 minute sau 3 ore, iar cel rapid are 15 sau 45 minute.
Dimensiunile aparatului sunt unele de 47x60x85 axlxî cm, fiind vorba despre un model slim, adică compact.
Nu e un aparat gălăgios deoarece la spălare nivelul de zgomot e de 57 decibeli, iar la centrifugare e de 76. trebuie ţinut cont de faptul că centrifugarea se produce la 1400 rotaţii, adică la o viteză foarte mare.

Aparatul e unul de calitate superioară, garanţia standard fiind de 2 ani şi poate fi extinsă la mai mult.

Această maşină e pentru acele persoane care vor un aparat uşor de folosit, care consumă puţin (curent şi apă) şi care nu e prea gălăgioasă.
Numele Daewoo e foarte cunoscut în domeniul electrocasnicelor, fiind apreciat pentru maşinile sale de spălat, frigorificele şi aparatele AC de calitate.
Modelul de faţă e unul alb, dar există şi o alternativă pe gri tot de la Daewoo. Diferenţa dintre aceste două modele e doar de culoare.

Te-ar mai putea interesa