Daewoo DWD-8T1227G, mașină de spălat rufe de 8 kg și clasa B

Mașina de spălat rufe din imagine este una compactă – adâncime de 47 cm. Este vorba de Daewoo DWD-8T1227G care are specificații foarte bune pentru acest buget și este destul de compactă (Slim). Merită să o puneți pe listă pentru că are o clasă energetică nouă foarte bună – B (maximul fiind A). Poate că vă place și pentru că arată bine, adică are un finisaj argintiu care arată bine în combinație cu ușa neagră și panoul de control negru generos. Acesta este unul digital și timpul rămas se vede destul de clar și de la distanță.

Discutăm de un aparat nou de la un brand de top care este apreciat de o mulțime de clienți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu este nevoie să alegeți o mașină de spălat foarte scumpă, deoarece varianta de sus oferă multe avantaje dar și rezultate excelente. Principalele specificații care vă interesează sunt: capacitatea de spălare, capacitatea de centrifugare și clasa energetică. Clasa B este noua etichetare care este mult mai relevantă pentru vă spune cât este consumul la 100 de spălări. Anul trecut am văzut o mulțime de mașini cu clasa A+++, însă existau diferențe între ele.

Păreri pro și contra

Este destul de silențioasă în timpul spălării, dar și centrifugarea nu este foarte zgomotoasă (diferă de la un program la altul). Eficiența energetică este foarte bună și trebuie apreciate dimensiunile aparatului, dacă e să luăm în calcul și performanțele sale. Este ideală pentru o familie mare sau poate că optați doar pentru programe mai scurte dacă nu aveți mult de spălat. Oricum, capacitatea de 8 kg este valabilă doar pentru anumite programe, unele suportând doar cantități mai mici. Oferă numeroase funcții și programe, iar programele rapide și Eco nu lipsesc de pe acesta.

Daewoo DWD-8T1227G este soluția pentru cei care nu vor un model alb deoarece vor unul care să se potrivească cu restul aratelor sau pur și simplu vor ceva diferit. Poți scăpa de modelul vechi dacă optați pentru programul rabla și vei primi un voucher generos pentru ca voi să plătiți mai puțin pentru mașina de spălat.

Te-ar mai putea interesa