Daewoo DWBIO-8605BK, cuptor incorporabil de 80 litri

Tot mai multe cuptoare incorporabile oferă un volum generos dar și dotări mai bune în același preț, deci merită să alegeți modele din generații mai noi. Acestea pot fi observate cu ușurință deoarece au și un panou de control mai deosebit, dar și o ușă mai generoasă. Daewoo DWBIO-8605BK este unul dintre acestea și este un model multifuncțional, adică oferă mai mult de cele 4 funcții de încălzire standard. Mai precis are 8 programe și sunt atât de numeroase pentru că are și dotări pe măsură.

Are un preț corect pentru ce oferă și veți vedea mai jos că oferă mult mai mult decât acele programe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Acum puteți găti sau coace preparate mai voluminoase cum sunt cozonacii sau diverse fripturi (curcan, pui). Cuptoarele mai voluminoase sunt și foarte performante, astfel că puteți introduce chiar și două tăvi de prăjituri simultan.

Auto-curățarea catalitică este destul de populară la cuptoarele peste 1000 RON deoarece este și destul de apreciată pentru că ușurează întreținerea aparatului. Mai precis grăsimile sunt absorbite de pereții și la temperaturi mai ridicate sunt descompuse.

Panoul de control este unul pe jumătate digital și destul de ușor de folosit, adică în stânga avem butonul pentru selectarea programelor, în centru este timerul digital și în dreapta se poate seta temperatura (maxim 240 grade). Butoanele rotative sunt push-pull adică pot fi ascunse pentru a curăța mai ușor exteriorul și ca să nu umble cineva la el.

Concluzie

Daewoo DWBIO-8605BK este un cuptor modern care l-aș recomanda oricui, în special că este vorba de un brand destul de popular și care are experiență în domeniu. Alături de acesta se poate alege chiar și o plită pe gaz, în special dacă are arzător Wok și un model care l-aș alege este Daewoo DWHBG-6403BKF. Nu trebuie să fie o refulă ca ambele aparate să fie oferite de același brand, însă se potrivesc și nici nu costă atât de mult acea plită, plus că arată foarte bine. În opinia mea, merită să investiți puțin mai mult pentru cuptor decât pentru plită.

Te-ar mai putea interesa