Daewoo DSB-H2402JLH-VKW, model 24000 btu cu clasa A++ și kit

Daewoo DSB-H2402JLH-VKW e un aparat de aer condiționat pentru încăperi până în 65 mp și are funcții precum răcire, încălzire, ventilație și dezumidificare.
E un model care poate fi controlat de la telecomandă sau de pe un telefon mobil întrucât are wireless.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești beneficiem de un aparat cu design simplu. Nu știu dacă se poate vedea din imagine, dar e unul cu ecran mascat. Această funcție poartă numele de Hidden Display.

Păreri pro și contra

Modelul are Daewoo DSB-H2402JLH-VKW așa încât să putem scrie că e vorba despre un model cu o capacitate suficientă pentru o încăpere extrem de mare.
Pentru a ușura instalarea acesta vine cu kit de instalare. recomand să apelați la un serviciu de instalare aer condiționat 3-5 zile lucrătoare pentru a nu avea bătăi de cap cu diverși meseriași buni la toate.
Caracteristicile sunt destul de similare cu cele ale modelului de 18000 Btu, acela fiind pentru încăperi ceva mai mici.

O funcție utilă care e incorporată în acest model e cea I Feel. Aceasta presupune că telecomanda are un senzor care detectează temperatura la nivelul utilizatorului, iar în funcție de aceasta reglează temperatura din cameră.

Aerul va fi împrăștiat uniform prin funcția 4 Way Swing. mai exact fluxul de aer va fi distribuit vertical (jos, sus) cât și orizontal (stânga, dreapta).

Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie să știți că are 40 decibeli în prima treaptă de viteză.

În cazul în care se întrerupe curentul o să vă fie utilă funcția Auto Restart care presupune că aparatul repornește în cazul unei pene de curent.

Fiabilitatea produselor de la acest brand e una superioară. Are garanție standard de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult dacă doriți. În momentul de față e o promoție cu 5 ani garanție, dar trebuie parcurși niște pași care sunt precizați pe site-ul magazinului online.