Daewoo DSB-H2401JLH-VK, AC cu 24000 BTU și kit inclus

Daewoo DSB-H2401JLH-VK e un aparat modern cu capacitate de 24000 Btu. Vine ca o alternativă la modelul Daewoo de 18000Btu, iar diferențe legate de funcții nu sunt după cum se poate vedea din comparația aceasta.
Un astfel de aparat de aer condiționat e pentru acele persoane care vor o soluție pentru suprafețe de până în 65mp care să nu consume prea mult curent. Din această cauză are clasa A++ de eficiență la răcire cu un consum de 2kWh.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium care arată bine și e ușor de folosit.
Referitor la aspect trebuie să scriu că are Hidden Display, adică ecran ascuns așa încât să se integreze perfect în peisaj.


Păreri pro și contra

Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-H2401JLH-VK e unul cu funcții utile precum mod Sleeping (pentru timp de noapte), filtru Easy Cleaning (e unul de tip lavabil), auto restart, Dry.
Auto restart e o funcție care presupune că aparatul își va relua activitatea atunci când revine curentul după o pană de curent.

Pe lângă funcția de răcire acest are încălzire, ventilație și dezumidificare. Ar trebui precizat că prin intermediul funcție Dry aerul o să aibă o umiditate bună așa încât să nu se producă probleme de sănătate.

Pentru a face montajul mai ușor acest model vine cu kit de instalare. În privința montajului recomand să apelați la un serviciu de instalare profesional pentru a nu avea probleme cu aparatul ori cu garanția.

Per ansamblu acest model ar fi adresat acelor persoane care vor un produs de calitate de la un producător cunoscut. Calitatea e dată și de fiabilitate care e foarte bună ținând cont de faptul are garanție standard de 2 ani. În momentul de față e o promoție cu 5 ani garanție, dar trebuie să intrați pe site-ul magazinului pentru a parcurge niște pași.

Te-ar mai putea interesa