Daewoo DSB-H12A0KLH-VW, aparat AC cu I Feel și cls A++

Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-H12A0KLH-VW e unul de 12000 btu pentru persoanele interesate de un aparat cu facilități utile și un consum mic de curent. Are clasa A++ de eficiență la răcire cu un consum de 1,1 kW.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model avansat tehnologic. Scriu asta deoarece are tehnologii populare precum wireless, I Feel și auto restart.
Nu se vede din imagine, dar aparatul e unul cu afișaj ascuns așa încât să fie cât mai simplu.


Păreri pro și contra

Modelul Daewoo DSB-H12A0KLH-VW e unul echipat cu 4 funcții principale precum răcire, încălzire, ventilare și dezumidificare. Acest lucru e precum în cazul modelului de la Star-Light.
Spre deosebire de alte modele acesta vine cu kit de instalare așa încât (în teorie) montajul să fie unul mai rapid și ușor.

Recomand să achiziționați și un serviciu de instalare în 3-5 zile așa încât să puteți folosi aparatul mai repede și să nu așteptați după diverși.

Dacă vă interesează cât zgomot face unitatea interioară atunci trebuie știut că undeva între 32 și 50 decibeli în funcție de treapta de viteză aleasă.

În privința comandării aparatului trebuie scris că are telecomandă cu I Feel și funcție WiFi. În felul acesta prin I Feel aparatul detectează temperatura din jurul telecomenzii și adaptează diverși parametrii ai aparatului. Având wi-fi înseamnă că puteți comanda aparatul de pe un telefon cu aplicația aferentă instalată.

Pe timp de noapte o să vă ajute sleeping mode care presupune că aparatul adaptează temperatura pentru un somn liniștit. Pe lângă somnul liniștit alt avantaj e cel al unui consum redus de curent.

Întreținerea aparatului nu e complicată deoarece are un filtru lavabil cu densitate crescută.Filtrul poartă numele Easy Cleaning și permite o utilizare îndelungată.
O altă funcție utilă e cea Dry care ajută la menținerea aerului în parametri.

Te-ar mai putea interesa