Star-Light ACM-18FOWF, aparat de 18000 Btu cu wireless

Star-Light ACM-18FOWF e un aparat AC mai mult decât util, perfect. Acest lucru îl precizează producătorul și eu ar trebuie să adaugă că are doar tehnologii și funcții utile precum auto-restart, dezumidificare și sleep.

Modelul de 18000 Btu vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și e ușor de folosit. Din imaginea de alături se poate vedea unitatea interioară cu un design minimal. Dacă vreți ceva mai ieftin atunci vă puteți orienta înspre modelul de 12000 Btu.


Păreri pro și contra

Un lucru foarte interesant pe care l-am remarcat e faptul că are garanție 5 ani precum modelele de la Inventor.
Modelul Star-Light ACM-18FOWF e unul cu 4 funcții de climatizare precum răcire, încălzire, ventilație și dezumidificare.
Dacă se întrerupe curentul atunci o să vă ajute auto restart care presupune că aparatul își va relua activitatea.
Fiind un model cu capacitate mare e recomandat pentru încăperi de 24-35 mp. Consumul energetic la răcire fiind de 1,5 kW, fiind unul medium. În felul acesta are clasa A++ de eficiență energetică la răcire.

Facilitatea smart e una utilă deoarece în felul acesta aparatul poate fi controlat și de pe un telefon, nu doar de pe telecomandă. Aparatul are conectivitate wireless (wi-fi).

Per ansamblu acest model e unul pentru persoanele interesate de un produs ușor de folosit și care să aibă o fiabilitate bună. Acest ultim lucru poate fi văzut de urma faptului că are garanție 5 ani… cum scriam mai sus.
Pentru a nu avea bătăi de cap cu găsirea unui instalator recomand serviciul de instalare pentru aparate AC cu durată instalare 3-5 zile lucrătoare.

Dacă vă întrebați cine produce Star-Light atunci trebuie să știți că e vorba despre un producător român apărut pe piață de ceva ani. Se remarcă prin produse calitative la prețuri bune.

Te-ar mai putea interesa