Daewoo DDR-VC8B, uscător de rufe cu condensare și clasă energetică B

Uscătorul din imagine este unul mai accesibil pentru că procesul de uscare este mai simplu – condensare. Este vorba de uscătorul Daewoo DDR-VC8B care impresionează la capitolul consum deoarece are clasa energetică B. Este perfect dacă aveți o mașină de spălat cu capacitate de încărcare similară – 8 kg, astfel că doar mutați rufele dintr-un aparat în altul. Nu putea fi un model foarte compact adică adâncimea sa este de 60 cm, însă cred că pe viitor vom vedea și variante mult mai compacte (adâncime de 50 cm).

Poate fi achiziționat la un preț foarte bun deoarece se află la promoție, totuși, aceste promoții au un termen limitat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un uscător de rufe este un aparat foarte util și care nu trebuie să lipsească, iar ca să nu deranjeze, poate fi montat peste mașina de spălat (poate și sub). Astfel, mutați rufele dintr-un aparat în altul. Performanțele sunt acceptabile și diferă în funcție de selecție. Funcțiile disponibile pe acest aparat sunt următoarele: programare temporizată (start delay), child lock, anticrease (antișifonare). Poate că acestea nu reprezintă o noutate însă sunt importante atunci când vreți să vă ușurați viața sau să îmbunătățiți rezultatele. Merită să alegeți un brand de top și nu unul oarecare, deoarece calitatea este una superioară.

Păreri pro și contra

Programele de uscare sunt numeroase și se potrivesc cu cele ale mașinii de spălat, astfel că rufele nu trebuie sortate foarte mult. Pentru cei care nu au mai avut astfel un astfel de aparat, trebuie să vă spun că la finalul programului, rufele pot fi puse la loc în dulap. Are un panou de control destul de ușor de folosit pentru că este unul digital și este destul de vizibil din cauza fundalului negru. Organizarea sa este la fel ca la mașinile de spălat, adică avem acel buton central pentru programe și funcțiile sunt în dreapta.

Daewoo DDR-VC8B este una dintre cele mai atractive uscătoare de pe piață, dar nu se compară cu cele cu pompă de căldură care au un proces de uscare mult mai avansat și eficiența energetică este superioară (ceva mai bună).