Candy RO4 H7A1TEX-S, model slim cu Simply Fi

Candy RO4 H7A1TEX-S e un uscător modern pentru acele persoane care vor să usuce o cantitate medie de rufe cu un consum minim de curent. Față de alte modele acesta se evidențiază cu o capacitate medie de 7kg, eficiență energetică superioară (datorită pompei de căldură) și facilități smart.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern care nu va ocupa mult loc și nici nu consumă prea multă electricitate.

Păreri pro și contra

Modelul Candy RO4 H7A1TEX-S are mai multe atuuri care v-ar motiva să achiziționați acest aparat, iar cele mai importante sunt următoarele:
– Are pompă de căldură care face ca aparatul să aibă un consum redus cu până la 50 procente. În felul acesta aparatul are un consum de 269 kWh pe an.
– Dimensiunile sunt unele reduse de 47×60 axl cm, motiv pentru care e considerat ca fiind slim.
– E realizat din materiale de calitate și aș exemplifica prin faptul că are cuva din inox.
– Se poate interacționa cu aparatul prin wireless și bluetooth. Trebuie instalată aplicația Simply Fi.
– Vine cu Dry Sensor care presupune existența de senzori care detectează gradul de uscare, iar când se ajunge la umiditatea dorită aparatul oprește ciclul de uscare.
– Are Kilo Detector care presupune că aparatul reglează timpul de uscare în funcție de cantitate și tipul țesăturii.
– Face parte din gama RapidO, adică are multiple programe rapide precum programul Eco 30 minute, Zilnic 45 minute și Zilnic perfect 59 minute.

Se poate vedea că aparatul nu are vreun aspect negativ, cei de la Candy gândindu-se la toate.

Uscătorul acesta o să vă ajute să aveți haine gate de purtat și o să vedeți că nu va consuma mult curent.
Referitor la producătorul Candy trebuie să scriu că e unul italian, iar produsele sale sunt unele de calitate superioară.