Concept 2 in 1 VP6120 Animal Flex, păreri aspirator vertical și manual

Concept 2 in 1 VP6120 Animal Flex este un aspirator 2 în 1 (după o cum spune numele). Mai exact, este vorba despre un aspirator vertical, unul de mână și pentru animale. Acesta este un aspirator care aspiră doar uscat, iar din această cauză nu are mop.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat cu o portabilitate foarte bună deoarece greutatea e de 3,2 kg, iar bateria ține până în 60 minute. Din poza de alături se poate vedea că este un aparat cu un design minimal și că e de culoarea cuprului.

Păreri pro și contra

Concept VP6120 vine cu mai multe accesorii, printre acestea numărându-se peria de parchet, cea cu turbină rotativă și peria pentru tapițerie.

Nivelul de zgomot este unul normal pentru un astfel de aspirator, adică este vorba despre 82 decibeli.

Înainte de a menționa aspectele pozitive și negative aș dori să trec în revistă caracteristicile tehnice.

  • Autonomie: 60 minute
  • Greutate: 3,2 kilograme
  • Capacitate de colectare: 500 ml
  • Tip aspirare: uscată

Se poate vedea că nu aspiră umed, iar dacă vreți neaparat ceva cu această caracteristică atunci recomand să vă uitați la modelul Rowenta Air Force 560 Flex Aqua RH9490WO.

Principalele aspecte pozitive ar fi după cum urmează:

  • motorul are o putere de 450W. Se precizează că este vorba despre un motor fără perii, adică unul BLDC.
  • filtrarea se realizează cu un filtru Hepa 13
  • este un aparat pentru mai multe suprafețe

Ceva interesant la acest model e faptul că are o perie pentru podea cu iluminare led. În felul acesta o să vedeți ceea ce aspirați sub un colțar sau ceva de genul.

Concluzia mea referitoare la acest model este că merită banii având în vedere faptul că are un cost foarte mic și că e un model 2 în 1.

Având în denumire termenul „animal” înseamnă că poate fi utilizat și pentru aspirarea părului de animale. Acest lucru fiind foarte util celora care au animale de companie.

Te-ar mai putea interesa