Rowenta Air Force 560 Flex Aqua RH9490WO, păreri aspirator cu acumulator

Rowenta Air Force 560 Flex Aqua RH9490WO este un aspirator foarte util celor interesați de un aparat cu portabilitate maximă. Asta deoarece este un model cu acumulator. Acesta ține undeva la 35 minute iar puterea de aspirare este maxim 100 AirWats.

Spre deosebire de alte aspiratoare verticale, acesta poate aspira și umed. Lucrul acesta este menționat în codul produsului prin cuvântul Aqua. Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Păreri pro și contra

Aparatul Rowenta RH9490WO nu este doar aspirator, ci și mop. Iar, în felul acesta avem un aparat 2 în 1. Mai exact, funcțiile principale ale acestuia sunt aspirare și spălare.

Comparativ cu alte aspiratoare de acest fel, modelul de față vine cu un pachet Animal Care. Pachetul acesta te va ajuta să îndepărtezi părul de animale de pe diferite suprafețe (suprafețe precum tapițerie auto, perne sau canapea).

Referitor la puterea de aspirare, trebuie să scriu că este vorba despre 100AW. Această putere mare este datorată faptului că aparatul e echipat cu motor fără perii. În felul acesta puterea este de 2 ori mai mare decât la alte modele.
Ar trebui sa precizez că aparatul acesta are o putere de 1200, însă puterea de aspirare este una diferită de puterea aparatului.

Persoanele care își cumpără un astfel de aparat sunt interesate de portabilitate. În felul acesta, trebuie menționat că modelul are o autonomie de 35 minute (în condițiile în care încărcarea durează 3 ore).
Un alt aspect care ține de portabilitate este faptul că are o greutate de doar 3 kg. Evident că este vorba de greutate fără accesorii.

O facilitate tot mai des întâlnită la aspiratoarele portabile de tip vertical este peria cu iluminare led. Facilitatea aceasta și-a făcut prezența și pe aspiratorul de față.

Sunt și unele lucruri care deranjează la acest model, printre acestea fiind faptul că are un preț ușor mare.

Te-ar mai putea interesa