ChiQ 9000 BTU, aparat de aer condiționat mobil

Aparatul de aer condiționat ChiQ 9000 BTU model CPC09PAP012B e unul perfect pentru încăperi de până la 32mp întrucât capacitatea de răcire e una medie.
De la început trebuie să scriu că acest model e unul pentru acele persoanele care vor un aparat AC care să fie gata de utilizat după ce e scos din cutie.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care pe lângă funcția de răcire are ventilare și dezumidificare.
Trebuie luat în considerare faptul că are kit de instalare inclus și că nu e necesar un instalator.

Păreri pro și contra

După cum scriam mai sus, acest model ChiQ 9000 BTU vine cu capacitate de 9000, dar există alternative de 7000 și 12000 Btu de la același producător.

Dacă nu știți prea multe despre numele ChiQ și proveniența acestui produs atunci trebuie să știți că e vândut de Europe Electric Changhong care e localizat în capitale Cehiei, adică Praga. Changhong e o firmă din China specializată în televizoare și e numărul doi din acea țară. Firma Changhong mai produce, pe lângă TV-uri, aparatură de genul aparate AC, frigorifice și receptoare digitale.

Dimensiunile sale sunt unele reduse de 76x37x46 îxaxl cm, iar greutatea e de 31kg. Pentru un transport ușor are rotițe.

Dacă sunteți preocupați de consumul energetic atunci trebuie știut că are clasa A de eficiență energetică la răcire cu o capacitate de răcire de 2550W.

Agentul frigorific folosit e R290. Acest lucru vă va ajuta dacă vreodată va trebui să încărcați aparatul cu freon.

Nivelul de zgomot maxim e de 64 decibeli, dar trebuie să știți că e vorba despre un aparat cu 3 trepte de viteză.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor ceva gata de utilizat și care să facă o climă plăcută.
Ce ar mai trebui adăugat ar fi că are Sleep Mode și vine cu telecomandă.

Te-ar mai putea interesa