ChiQ 7000 BTU, model portabil 3 în 1

ChiQ 7000 BTU e un model de aer condiționat pentru suprafețe de până în 25 mp. E o alternativă la modelele de 9000 și 12000 BTU. Spre deosebire de alte modele acesta e unul 3 în 1 cu funcții precum răcire, ventilare și dezumidificare.
În momentul de față am văzut că aceste modele sunt foarte populare în Franța și Cehia. Cehia fiind, oarecum, țara în care firma asiatică își are sediul.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model avansat tehnologic care arată bine și e ușor de folosit. Din poza de alături se poate vedea că aparatul CPC07PAP012B are același aspect precum restul modelelor.

Păreri pro și contra

La alte magazine o să găsiți acest aparat sub codul CPC07PAP01. E tot modelul de 7000 Btu.

Alături am pus și o poză cu conținutul pachetului. Se poate vedea că are o telecomandă mică și baterii. E prezent și kit-ul de montaj așa încât să nu fie nevoie de instalator sau o persoană specializată pentru montajul aparatului.

Dimensiunile aparatului sunt de 46x76x37 lxîxa cm, iar greutatea e de 27kg. Nu trebuie să vă faceți griji referitoare la transport deoarece are rotițe așa încât să-l puteți transporta cu ușurință dintr-o cameră în alta.

Nivelul de zgomot e de 65 decibeli, fiind în funcție de treapta de viteză aleasă. Aparatul are 3 trepte de viteză pentru ventilator.

Freonul e unul R290, iar consumul energetic e mic deoarece are clasa A de eficiență energetică. Capacitatea de răcire este de 2021 W, iar puterea de răcire admisă e de 777W.

Per ansamblu acesta e aparatul care ar fi pentru tine dacă vrei o soluție rapidă și confortabilă de răcire. Vine de la un brand care e foarte cunoscut și apreciat în China, iar garanția standard e de 2 ani.
E comercializat de firma Europe Electric Changhong care are sediul în Praga (Cehia). iar, Changhong e numărul 2 în China la producția de televizoare și alte aparate.

Te-ar mai putea interesa