Carrier Infinity Ultimate, AC cu filtru ionizare și vitamin C

Datorită prezențe filtrului cu ionizare acest Carrier Infinity Ultimate face parte din categoria aparatelor de aer condiționat premium. E o alternativă americană la modelul Inventor despre care am scris de curând cu diferența că acest Carrier nu are wi-fi.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model cu o multitudine de lucruri utile incorporate. Din imaginea de alături puteți vedea că are un design minimalist cu sigla brandului și inscripția Infinity.


Păreri pro și contra

Carrier Infinity Ultimate vine în 4 variante în funcție de capacitate, fiind vorba despre 9000 (42QHB09D8S/38QHB09D8S), 12000 (42QHB12D8S/38QHB12D8S), 18000 (42QHB18D8S/38QHB18D8S) și 24000 Btu (42QHB24D8S/38QHB24D8S). Modelul de 9000 e pentru încăperi până la 23 mp.

Filtrarea e foarte bună la acest model deoarece e vorba despre un filtru cu cinci acțiuni. Are pre-filtru (pentru praf și particule mari), filtru Anion (eliberează ioni negativi pentru revitalizarea aerului), filtru vitamina C (pentru piele), filtru HEPA și Cold Catalyst (acestea două au rol în absorbția particulelor de polen și au efect dezodorizant).

Telecomanda e una nouă cu multe lucruri utile. Are funcție Follow Me care presupune existența unui senzor așa încât aparatul să știe temperatura la nivelul utilizatorului și să-și adapteze diverși parametri.

Aparatul are clasa A++ la răcire (varianta de 9000), iar pentru un consum mai mic se poate folosi modul X Eco. Acest mod face ca unitatea să consume cu până la 60 procente mai puțin curent.

Fiabilitatea aparatului e una bună deoarece garanția standard e de 3 ani și poate fi mărită la mai mult. Dacă mai adăugăm și faptul că vine de la un producător american atunci ajungem la concluzia că facem o achiziție foarte bună.
Ca o concluzie aș recomanda acest model celora care vor un aparat simplu de utilizat pentru vremuri caniculare. Dacă vreți neaparat ceva cu Wi-Fi atunci recomand modelul Infinity Premium.

Te-ar mai putea interesa