Candy Smart Pro CSOE H8A2DE-S, uscător de rufe cu WiFi

Uscătorul de rufe Candy Smart Pro CSOE H8A2DE-S este unul deosebit datorită caracteristicilor tehnice, dar și designului interesant (diferit de cel al altor producători). Doar uscătoarele acestui brand au afișajul digital pe centru și butonul pentru butoane în dreapta, astfel că ușa este ceva mai sus pentru o încărcare mai ușoară. Poate fi amplsat oriunde, dînsă eu aș alege să-l pun lângă mașina de spălat sau deasupra dacă există un kit de suprapunere. Astfel, mutarea rufelor se face ceva mai simplu fără a mai folosi un coș. Prefer un model ca și acesta și nu unul cu uscător incorporat deoarece performanțele sunt mai mari și rezultatele sunt lăudabile.

Chiar dacă nu oricine și-l permite, va fi un mare ajutor deoarece mulți dintre voi nu aveți unde să uscați rufele și nici timp. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Încărcarea acestui aparat se face ca la mașinile de spălat, doar că are o ușă mai mare decât modelele standard și e transparentă. Fiind un model cu încărcare de 8 kg, are nevoie de mai multe programe de uscare. Clasa de eficiență energetică e A++, dar nu vorbim de noua etichetare care va urma. Chiar și așa, nu orice uscător are o clasă de uscare atât de bună, majoritatea au doar clasa B. Diferența nu e foarte mare, doar că în câțiva ani se adună niște bani la factura de energie.

Are la fel de multe programe ca o mașină de spălat rufe, deci se poate alege în funcție de țesătură și gradul de murdărie de pe rufe. Acest tip de electrocasnic nu poate fi prea accesibil pentru că are performanțe ridicate și un ecran digital LED. Ca și funcții, are următoarele: bluetooth, indicator golire recipient, WiFi și Kilo Detector (ajustarea program în funcție de cantitate introdusă). Puteți amâna pornirea programului dacă veți pleca undeva sau pur și simplu nu aveți timp pentru el.

Plusuri: arată destul de bine, design modern, pompă de căldură, consum mic de energie, fiabilitate ridicată, control prin WiFi etc.
Minusuri: nu sunt.

Candy CSOE H8A2DE-S are o clasă de eficiență energetică foarte bună, aproape ca și la mașinile de spălat. Spre deosebire de un uscător clasic, acesta consumă mult mai puțin și se poate vedea pe factura lunară de la energie.

Te-ar mai putea interesa