Candy CS 12102DE/1-S review

Candy CS 12102DE/1-S e o mașină de spălat rufe optimă pentru o familie de 4-6 persoane deoarece capacitatea acesteia e de 10 kilograme. Foarte interesant e că are clasa E care ne arată că nu are un consum mare de curent. Mai exact e vorba despre 90 kWh la 100 spălări.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător italian specializat în astfel de electrocasnice și nu numai.
Din poză se poate vedea că e un aparat care vine cu un aspect caracteristic Candy. Acesta e unul minim.

Păreri pro și contra

Aparatul acesta are facilitatea Kilo detector care presupune că detectează cantitatea, iar în funcție de aceasta adaptează și consumul de resurse.

Centrifugarea e una suficientă pentru că e vorba despre 1200 rotații așa încât hainele să fie stoarse cât mai bine.

Ceva interesant la modelele Candy e că vin cu multiple programe rapide așa încât să economisiți timp. Modelul de față are 4 programe, acestea fiind de 14, 30, 44 și 59 minute.

Smart Touch e o facilitate prezentă la acest model și presupune că aparatul poate fi controlat de pe un dispozitiv smart (telefon sau ceva de genul). Pentru acest lucru e nevoie să utilizați aplicația simply-Fi care se instalează pe telefon. De asemenea se pot adăuga cicluri suplimentare.

Ca dezavantaj ar trebui să menționez faptul că are dimensiuni normale, adică nu e slim. Discutăm despre niște dimensiuni de 60x58x85 Lxaxî cm.

Per ansamblu, recomand modelul Candy CS 12102DE/1-S celora interesați de un aparat economic, fiabil și care să poată spăla pentru maxim 6 persoane.
Legat de fiabilitate trebuie scris că acest model vine cu garanție standard 2 ani, dar puteți beneficia de 5 ani dacă înregistrați aparatul pe site-ul producătorului.

Dacă sunteți interesați de o alternativă cu funcție uscare atunci recomand modelul ROW4964DWMCE/1-S.

Te-ar mai putea interesa