Candy Smart CSTG 272DVE/1-S, mașină de spălat vase cu Gentle Touch Opening

Mașina de spălat rufe Candy Smart CSTG 272DVE/1-S este una destul de compactă și se vede din imaginea de jos că are o lățime de numai 41 cm. Chiar dacă este una cu încărcare verticală, înălțimea nu a avut mult de suferit – 86 cm (cele cu încărcare frontală având 85 cm). Performanțele au crescut destul de mult la noile mașini de spălat verticale, adică vedem capacități de încărcare de 7 kg și la partea de stoarcere are 1200 RPM. Încărcarea este destul de ușoară adică nu mai trebuie să vă aplecați și panoul de control este poziționat în spate după cum se vede din imaginea de jos.

Datorită mărimii sale nu putem avea pretenții foarte mari (seamănă cu Candy CSTG 48TME/1-S), adică nu poate avea prea multe dotări, însă excelează la multe aspecte. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă nu vă plac variantele cu încărcare frontală, atunci acest tip de mașină vi se potrivește. Poate fi de ajuns pentru cei care nu spală foarte mult și dacă va fi pusă într-o încăpere îngustă atunci trebuie să fie foarte compactă. Acele specificații menționate mai sus sunt valorile maxime, care pot fi diferite în cazul unor programe. Este realizată din materiale de calitate, se vede atât la exterior cât și la interior.

O puteți pune cam oriunde deoarece lățime ei măsoară numai 41 cm, adică o puteți pune la perete chiar și pe adâncimea sa (în funcție de spațiul care-l aveți). Clasa de eficiență energetică C este oferită pentru un consum de numai 86 kWh la 100 de spălări.

Vedem un număr mare de programe de spălare care pot fi alese cu ajutorul programului rotativ. Programul Hygiene este perfect pentru hainele copiilor deoarece îndepărtează majoritatea bacteriilor. Programul rapid cu o durată de numai 14 minute este perfect pentru haine puțin transpirate și nu vorbim de o cantitate foarte mare.

Concluzie

Candy Smart CSTG 272DVE/1-S are funcție Kilo Detector pentru a adapta programul în funcție de încărcătură, astfel se economisesc timp și bani. Sistemul de deschidere Gentle Touch Opening vă ușurează încărcarea/descărcarea aparatului. Tehnologia Mix Power System este prezentă și la alte mașini, iar aceasta dizolvă puțin detergentul pentru o spălare mai eficientă a rufeșlor.

Te-ar mai putea interesa