Candy CSTG 48TME/1-S, de ce ai alege acest model vertical

Candy CSTG 48TME/1-S e o mașină de spălat rufe verticală cu eficiență energetică B și multe dotări utile. Printre acestea se numără Smart Touch și Kg Detector. Prima presupune posibilitatea controlării de pe un telefon mobil, iar al doilea înseamnă că aparatul detectează încărcătura pentru a adapta resursele (și implicit pentru economisire).

Mașina vine preț bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primim un aparat de la un producător italian de top. Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul care arată foarte bine și care are un panou de comandă minim.

Motive pro și contra

Candy CSTG 48TME/1-S e un model de generație nouă care se remarcă prin mai multe lucruri utile precum cele de mai jos:
Are multiple programe rapide (mai exact 4), acestea fiind 14, 30, 44 și 59 minute.
Cum e cazul la orice mașină Candy, și în cazul acesteia vorbim despre prezența funcției Kilo Detector. Aceasta presupune că aparatul reglează consumul de resurse în funcție de cantitatea de rufe.
Are clasa B de eficiență energetică cu un consum de 55 kWh la 100 spălări.
E perfect pentru o familie compusă din 3-4 persoane deoarece capacitatea de încărcare e de 8kg.

Precum la alte modele de la acest producător, sunt folosite materiale de calitate la realizarea sa. Discutăm despre o cuvă din inox.

Din păcate, acest model nu are uscător integrat. Dacă doriți așa ceva atunci trebuie să alegeți un model care are așa ceva (precum modelul ROW61064DWMCE-S) ori un uscător dedicat.

Per ansamblu, acest model compact e unul perfect pentru acele persoane care vor să spele o cantitate medie de rufe cu un consum mic de resurse. E o alternativă foarte bună la modelele slim cu încărcare standard întrucât dimensiunile sale sunt de 60x41x86 axlxî cm.