Candy Smart CSTG 262DE/1-S, mașină de spălat rufe verticală cu capacitate de 6 kg

Mașinile de spălat rufe cu încărcare superioară sunt modele foarte compacte, adică au o lățime de numai 41 cm. Candy Smart CSTG 262DE/1-S este una dintre acestea și face parte dintr-o serie recent lansată care este destul de performantă (sunt modele de 6, 7 și 8 kg). A crescut puțin capacitatea de încărcare a noilor modele, iar varianta de jos suportă o cantitate maximă de 6 kg. Acest tip de aparat se adresează celor care au locuințe mici sau nu prea au unde să pună aparatul. Poate că vă place mai mult acest tip de încărcare/descărcare (pe sus).

Are un design plăcut și nu diferă de cel al altor modele de la acest brand, însă specificațiile nu pot fi aceleași dacă vorbim de un preț mai bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model poate fi pus în dressing sau chiar într-o debara unde nu va deranja pe nimeni. Pentru instalare aveți nevoie doar de un robinet și de o scurgere, iar priza nu trebuie să fie foarte aproape pentru că are un cablu suficient de lung. Există și sercivii de montaj pentru cei care nu au timp și nu se pricep, astfel scăpați de o grijă. Voi alegeți care model vi se potrivește, poate că varianta ceva mai performantă ar fi mai utilă – 8 kg (este unde la 1500 lei).

Păreri pro și contra

Oferă la fel de multe programe ca și o mașină de spălat cu încărcare frontală, iar programele Eco și rapide nu lipsesc (sunt 4, în funcție de cantitatea de rufe). Interfața este destul de simplă și se poate vedea timpul rămas destul de ușor. Are funcție Kilo Detector care optimizează programul de spălare în funcție de cantitatea de rufe introdusă. Are tehnologie Mix Power System care dizolvă mai bine detergentul ca să nu rămână pe țesături și curățarea este mai eficientă (consum mai mic de resurse).

Candy Smart CSTG 262DE/1-S oferă un sistem inovator de încărcare/descărcare a rufelor numit Gentle Touch Opening. Pentru rufe care trebuie călcate ulterior există funcția călcare ușoară și puteți amâna programul dacă nu aveți timp pentru aparat.

Te-ar mai putea interesa