Candy Smart CS4 147TXME/1-S, mașină de spălat rufe Slim și Smart

Mașina de spălat rufe din imaginea de jos face parte din cea mai recentă generație de aparate de la acest brand. Este vorba de modelul Candy Smart CS4 147TXME/1-S care față de multe alte modele cu capacitate de 7 kg, are o adâncime de 45 cm. Poate că vă convine mai mult un model cu adâncime mică deoarece va fi pus pe un hol sau dressingul nu este foarte mare. În plus, vedem și funcția Smart care vă permite să supravegheați aparatul cu ajutorul telefonului (este inscripționat pe mașină, Smart Touch).

Arată precum un model standard, doar că dimensiunile diferă și prețul a rămas la fel de atractiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest aparat are un consum de numai 45 kWh la 100 de spălări, de aceea și excelează la partea de consum. Merită ales din acest motiv, însă mai sunt și altele. Motorul este unul eficient, silențios și durabil – Inverter, însă este prezent pe tot mai multe variante, indiferent de brand. Cu alte cuvinte, a devenit standard și este însoțit de o garanție mare. Dacă rufele nu sunt atât de murdare, puteți alege unul dintre programele de spălare rapide (alegeți în funcție de cantitatea de rufe). Cu Kilo Detector, mașina va adapta programul în funcție de încărcătură.

Păreri pro și contra

Programele de spălare sunt destule și diversificate, nici nu ar avea sens să vi le enumăr pentru că sunt cele care le știți și mai câteva speciale. Se laudă cu o clasă energetică foarte bună – A, acesta fiind noua etichetare care este valabilă de ceva timp. Sunt foarte puține aparate care excelează la acest capitol și în acest preț. Adâncimea redusă va fi apreciată de cei mai mulți dintre voi, iar performanțele nu au avut de suferit. Spală mult și stoarce destul de bine, iar dacă vreți să aveți un consum redus, atunci alegeți programul Eco (durata sa fiind mai mare).

Candy Smart CS4 147TXME/1-S este un model diferit de restul, iar motivele sunt destul de numeroase. Designul este mult diferit față de cel de la alte branduri, adică vedem ușa poziționată mai sus și interfața este puțin modificată.

Te-ar mai putea interesa