Candy Smart CS4 1072/1-S, mașină de spălat Smart cu design Slim

Mașina de spălat Candy Smart CS4 1072/1-S este una cu caracteristici tehnice destul de bune și trebuie luat în calcul că ocupă puțin spațiu. În acest buget nu vă puteți aștepta la prea multe modele avansate dar e bine să fie cât mai nouă acea alegere, deoarece noile modele consumă mai puțin (au clasele B, C și D). Consumul aparatului depinde și de programul de spălare ales de voi.

Dacă vi se pare că nu e prea performantă, atunci trebuie să luați în calcul o mașină cu design mai clasic (adâncime de 55-60 cm) ori una mai scumpă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ca și caracteristici, mașina de mai jos are o capacitate de încărcare de 8 kg și nu ar trebui să o depășiți. Designul e cu încărcare frontală dar există și cu încărcare superioară însă acelea au o lățime mai mică și nu o adâncime redusă. În total are 16 programe de spălare dintre care câteva sunt programe speciale adică nu sunt prezente la orice mașină. Totuși, acest brand oferă cam aceleași funcții și programe pe mai toate doar funcție Smart e mai rară.

Ca și funcții speciale are: Smart (poate fi util pentru unii utilizatori), detectare cantitate rufe cu Kilo Detector, călcare ușoară cu Easy Iron, amânare program cu Start Delay. Pe acel ecran se poate observa timpul rămas al programului de spălare și amânarea programului de spălare. Dacă aveți copii, o opțiune de blocare a butoanelor e obligatorie pentru a nu apăsa din greșeală un buton care să afecteze rezultatele programului. Este o mașină de spălat slim pentru că are o adâncime de 45 de cm.

Plusuri: funcție Smart, design compact, consum redus, arată bine, fiabilitate ridicată și funcțiile sale.
Minusuri: nu prea sunt.

Candy Smart CS4 1072/1-S este alegerea corectă dacă vreți o mașină fiabilă pentru acasă și care să aibă multe funcții/programe. Ceva mai bună este una mai scumpă dar poate că nici nu vă trebuie mai mult pentru că nu aveți mult de spălat. Pentru o familie numeroasă aș recomanda una cu capacitate de spălare mare (9 kg) și chiar cu uscător incorporat.

Te-ar mai putea interesa