Candy Smart Pro CSOW 4855/1-S, model cu uscător și clasa E

Candy Smart Pro CSOW 4855/1-S e un electrocasnic 2 în 1. Mai exact e o mașină de spălat rufe cu funcție uscător. Poate spăla rufe pentru 4 membri și usca până în 5kg.
Un astfel de electrocasnic se va dovedi util persoanelor care vor să economisească spațiu și timp.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător italian premium. Din imaginea de alături se poate vedea că are un design caracteristic mașinilor de spălat de la Candy și că sunt prezente inscripții precum simplyFi și Smart pro.

Avantaje și dezavantaje

Mașina Candy Smart Pro CSOW 4855/1-S e una cu o eficiență energetică deosebită întrucât la spălare are consum de 63 kWh la 100 cicluri, iar la spălare+uscare are consum de 326 kWh la 100 cicluri.
Sun mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat, iar cele mai importante sunt:
1. Fiabilitatea ridicată datorită faptului că are garanție standard de 5 ani dacă înregistrați produsul pe site-ul Candy.
2. Multitudinea de facilități care contribuie la reducerea consumului de resurse. Aici mă refer la Kg Detector (detectarea cantității), motorul inverter și altele.
3. E smart așa încât să poată fi controlat de pe un telefon care are instalată aplicația Simply Fi.
4. Are funcție de uscare așa încât să aveți haine gata de purtat.

Are și câteva dezavantaje, dar nu majore. Aș menționa că eficiența energetică a uscătorului nu e la fel de bună precum cea a unui uscător cu pompă de căldură.

Concluzia mea e că acest model va fi suficient pentru o familie formată din 4 persoane care vor să spele în cele mai bune condiții și cu un consum redus de curent.
După cum am scris mai sus, producătorul e unul italian și ar trebuie să scriu că e unul specializat în astfel de electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa