Candy Smart CS 1482/1-S, cea mai ieftină mașină de spălat rufe Smart

Mașină de spălat rufe Candy Smart CS 1482/1-S este una destul de nouă motiv pentru care nu sunt multe recenzii cu aceasta. Se poate observa din nume că este vorba de o mașină de spălat Smart, adică o puteți supraveghea prin aplicație (Smart Touch). Bineînțeles, aparatul poate fi folosit ca unul clasic și nici nu ocupă mult spațiu chiar dacă are performanțe ridicate – 53 cm. Modelele acestui brand au un design specific și se poate vedea dacă e să-l comparăm cu cel al altor branduri. Cât despre producător, vorbim de unul italian care este destul de apreciat.

Designul aparatului este unul destul de simplu și este pe alb, ca la multe alte modele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un model standard, adică încărcarea rămâne aceeași – frontală. Se adresează familiilor cu 3-4 membrii, dar depinde și cât de mult spălați pe săptămână. Capacitatea maximă de spălare este de 8 kg, care o consider ok pentru acest buget. Capacitatea de stoarcere maximă este de 1400 RPM și sunt puține mașini care pot concura cu aceasta. Bineînțeles, cuva este generoasă și realizată din inox ca la multe alte modele noi.

Consumul de energie este unul redus – 73 kWh, iar acesta se măsoară la 100 de spălări. Poate că nu are cea mai grozavă clasă energetică, însă este destul de bună – D.

Păreri pro și contra

Pe partea de funcționalitate, acest aparat chiar impresionează pentru că oferă următoarele: Easy Iron (călcare ușoară), abur, Start Delay (amânare pornire), Kilo Detector (detectează cantitatea de rufe pentru a regla durata programului) și selectare grad de murdărire (alegeți temperatura dorită). Oferă câteva programe rapide (4) și care depind de cantitatea de rufe introdusă. Interfața este ușor de folosit și poate că pe viitor vom vedea un panou de control complet digital ci butoane touch, chiar și modelul de sus are butoane senzitive.

Candy Smart CS 1482/1-S oferă chiar și un program cu un consum mai mic de resurse, denumit Eco. Durata sa este ceva mai mare, însă poate că aveți timp sau poate veți pleca de acasă pentru câteva ore.

Te-ar mai putea interesa