Candy Smart CSTG 28TE/1-S, model vertical cu clasa F

Candy Smart CSTG 28TE/1-S e o mașină de spălat rufe modernă pentru persoanele interesate de ceva compact, economic și care să fie smart.

Mașina de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model avansat tehnologic și care vine de la un producător renumit.

Păreri pro și contra

Modelul Candy Smart CSTG 28TE/1-S vine cu clasa F de eficiență energetică care presupune un consum de curent de 91 kWh la 100 spălări. Alte avantaje care v-ar interesa la acest model ar fi următoarele:

  • Vine cu funcția Kilo Detector care presupune detectarea încărcăturii și adaptarea consumului în funcție de aceasta.
  • Are multiple programe rapide precum orice alt modele de la Candy. Aceste programe sunt de 14, 30, 44 și 59 minute.
  • Capacitatea de 8kg face aparatul unul suficient pentru o familie de 4 persoane.
  • E realizat din materiale de calitate, iar un exemplu ar fi că are cuvă din inox.
  • Mecanismul de deschidere al aparatului e unul tip Gentle Touch Opening, acest lucru ținând mai mult de confort.

Aparatul are și garanție de 2 ani, dar aceasta poate fi extinsă la 5 ani prin înregistrarea produsului pe site-ul producătorului.
Pe lângă programele rapide are și program ECO cu durată de 3 ore sau 38 minute. Numărul total de programe fiind 17. În acest fel puteți opta pentru programul optim de spălare în funcție de tipul țesăturii sau câte de murdare sunt hainele.

Aspecte negative majore nu sunt, dar poate că n-ar fi stricat faptul ca eficiența energetică să fie ceva mai bună.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii dacă doriți un produs de calitate, care să ocupe puțin loc și care să fie smart.
Cum e la alte modele Candy și acesta e smart și poate fi interacționat cu el prin intermediul telefonului cu aplicația aferentă instalată.

Te-ar mai putea interesa