Candy ROW4854DWMCE, maşină pentru 4 membri cu uscător

Candy ROW4854DWMCE este un model de maşină de spălat rufe cu uscător. Capacitatea de spălare e de 8kg, iar cea de uscare e de 5kg. Datorită acestor capacităţi putem spune că maşina e una suficientă pentru o familie de până în 4 persoane.
Cum ne-a obişnuit producătorul Candy acest model incorporează tehnologii caracteristice acestui brand precum simply Fi, Kg Detector, RapidO şi altele.
Modelul de faţă are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare albă cu un design caracteristic acestui brand.


Păreri pro şi contra

Maşina Candy ROW4854DWMCE vine cu RapidO, adică un lucru care presupune existenţa a 9 programe rapide. Acestea au durată de mai puţin de o oră, fiind de: 14, 29, 30, 39, 44 şi 59 minute.
Aparatul poate fi integrat în asistenţi vocali precum Alexa şi Google Home deoarece e unul smart cu suport pentru aplicaţia simply-Fi. Ar trebui să menţionez că are conectivitate wireless şi bluetooth.
Are clasa A de eficienţă energetică cu un consum de 5,44 kWh în program de spălare şi uscare cu încărcătură completă.
Nu e un model slim, dimensiunile sale sunt de 89x60x53 îxlxa cm.
Pentru ca rufele să fie mai bine uscate are o viteză mare de centrifugare de 1400 rotaţii. Acest lucru face ca rufele să fie mai bine stoarse.
Una dintre cele mai utile caracteristici e Kilo Detector care reprezintă o detectare automată a cantităţii, iar în funcţie de acestea sunt adaptate resursele. Astfel, avem facturi mai mici la utilităţi deoarece se vor face nişte economii bune.
Motorul care echipează maşina e unul tip Inverter care se remarcă prin silenţiozitate, durabilitate şi eficienţă energetică.

Per ansamblu acest model e unul foarte util într-o gospodărie modernă deoarece va economisi spaţiu şi va ajuta să avem haine gata de purtat.