Candy ROW4854DWMCE, maşină pentru 4 membri cu uscător

Candy ROW4854DWMCE este un model de maşină de spălat rufe cu uscător. Capacitatea de spălare e de 8kg, iar cea de uscare e de 5kg. Datorită acestor capacităţi putem spune că maşina e una suficientă pentru o familie de până în 4 persoane.
Cum ne-a obişnuit producătorul Candy acest model incorporează tehnologii caracteristice acestui brand precum simply Fi, Kg Detector, RapidO şi altele.
Modelul de faţă are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare albă cu un design caracteristic acestui brand.


Păreri pro şi contra

Maşina Candy ROW4854DWMCE vine cu RapidO, adică un lucru care presupune existenţa a 9 programe rapide. Acestea au durată de mai puţin de o oră, fiind de: 14, 29, 30, 39, 44 şi 59 minute.
Aparatul poate fi integrat în asistenţi vocali precum Alexa şi Google Home deoarece e unul smart cu suport pentru aplicaţia simply-Fi. Ar trebui să menţionez că are conectivitate wireless şi bluetooth.
Are clasa A de eficienţă energetică cu un consum de 5,44 kWh în program de spălare şi uscare cu încărcătură completă.
Nu e un model slim, dimensiunile sale sunt de 89x60x53 îxlxa cm.
Pentru ca rufele să fie mai bine uscate are o viteză mare de centrifugare de 1400 rotaţii. Acest lucru face ca rufele să fie mai bine stoarse.
Una dintre cele mai utile caracteristici e Kilo Detector care reprezintă o detectare automată a cantităţii, iar în funcţie de acestea sunt adaptate resursele. Astfel, avem facturi mai mici la utilităţi deoarece se vor face nişte economii bune.
Motorul care echipează maşina e unul tip Inverter care se remarcă prin silenţiozitate, durabilitate şi eficienţă energetică.

Per ansamblu acest model e unul foarte util într-o gospodărie modernă deoarece va economisi spaţiu şi va ajuta să avem haine gata de purtat.

Te-ar mai putea interesa