Candy RO4 H7A2TEX-S, uscător clasa A++

Candy RO4 H7A2TEX-S este un uscător cu clasa A++ de eficienţă şi care poate usca o capacitate de 7kg pentru o familie de 3-4 persoane. Ceva deosebit la acest model e faptul că e slim, adică are dimensiuni compacte de 47×60 axl cm.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat de la un producător italian. Din imaginea de alături se poate vedea că e un model de culoare albă pe al cărui panou de comandă sunt inscripţii diverse. Printre aceste inscripţii se numără „simply Fi” şi memo.


Păreri pro şi contra

Uscătorul Candy RO4 H7A2TEX-S vien cu Kg Detector, adică are senzori care detectează cantitatea şi în funcţie de aceasta adaptează procesul de uscare. Cantitatea minimă care poate fi uscată e de un kilogram şi economiile maxime de electricitate care se pot face sunt de până la 70 procente.
Caracteristica „simply Fi” presupune că aparatul e unul smart în sensul că poate fi controlat de pe un telefon mobil. Pot fi descărcate cicluri suplimentare (până la 20).
Economia de curent e una foarte bună deoarece consumul e de doar 0,7 kWh, adică 1/3 din cât consumă un uscător obişnuit. Acest consum mic se datorează faptului că are pompă de căldură. Pe an consumă 212 kWh şi îi este atribuită clasa A++ de eficienţă energetică. Puteţi observa că nu consumă cu mult faţă de o maşină de spălat de 9kg.
Vine cu un număr mare de programe, adică 15+1.

Făcând parte din gama RapidO înseamnă că vine cu mai multe programe rapide. E vorba despre 3 programe de 30, 45 şi 59 minute. Pentru ca rufele să fie uscate foarte bine e recomandat ca rufele să fie stoarse foarte bine (trebuie utilizată o viteză mare de centrifugare).
Pentru o uscare perfectă acest aparat are Dry Sensor, adică senzor care monitorizează nivelul de umiditate, iar în cazul în care s-a ajuns la umiditatea aleasă se opreşte uscarea.

Te-ar mai putea interesa