Candy RO4 H7A2TEX-S, uscător clasa A++

Candy RO4 H7A2TEX-S este un uscător cu clasa A++ de eficienţă şi care poate usca o capacitate de 7kg pentru o familie de 3-4 persoane. Ceva deosebit la acest model e faptul că e slim, adică are dimensiuni compacte de 47×60 axl cm.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat de la un producător italian. Din imaginea de alături se poate vedea că e un model de culoare albă pe al cărui panou de comandă sunt inscripţii diverse. Printre aceste inscripţii se numără „simply Fi” şi memo.


Păreri pro şi contra

Uscătorul Candy RO4 H7A2TEX-S vien cu Kg Detector, adică are senzori care detectează cantitatea şi în funcţie de aceasta adaptează procesul de uscare. Cantitatea minimă care poate fi uscată e de un kilogram şi economiile maxime de electricitate care se pot face sunt de până la 70 procente.
Caracteristica „simply Fi” presupune că aparatul e unul smart în sensul că poate fi controlat de pe un telefon mobil. Pot fi descărcate cicluri suplimentare (până la 20).
Economia de curent e una foarte bună deoarece consumul e de doar 0,7 kWh, adică 1/3 din cât consumă un uscător obişnuit. Acest consum mic se datorează faptului că are pompă de căldură. Pe an consumă 212 kWh şi îi este atribuită clasa A++ de eficienţă energetică. Puteţi observa că nu consumă cu mult faţă de o maşină de spălat de 9kg.
Vine cu un număr mare de programe, adică 15+1.

Făcând parte din gama RapidO înseamnă că vine cu mai multe programe rapide. E vorba despre 3 programe de 30, 45 şi 59 minute. Pentru ca rufele să fie uscate foarte bine e recomandat ca rufele să fie stoarse foarte bine (trebuie utilizată o viteză mare de centrifugare).
Pentru o uscare perfectă acest aparat are Dry Sensor, adică senzor care monitorizează nivelul de umiditate, iar în cazul în care s-a ajuns la umiditatea aleasă se opreşte uscarea.