Candy RO41274DWMCE/1-S, mașină slim cu cls A

Candy RO41274DWMCE/1-S e o mașină de spălat rufe cu capacitate de 7kg așa încât să fie suficient de bună pentru o familie care e formată din până în 5 membri.
Vine cu multiple „lucruri” utile care o fac premium și am să le evidențiez în rândurile care urmează.

De la început trebuie să scriu că acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are multă tehnologie utilă și componente făcute să reziste.

Păreri pro și contra

Mașina Candy RO41274DWMCE/1-S are mai multe aspecte pozitive, iar eu am să mă concentrez pe cele mai importante:
1. Are o construcție compactă așa încât să ocupe puțin loc. Producătorul zice că e slim, dimensiunile sale fiind de 43x60x85 axlxî cm.
2. Construcția e solidă așa încât aparatul să țină cât mai mult. În acest sens are cuvă din inox și motor inverter. Garanția standard e de 2 ani, dar e o promoție cu 5 ani dacă înregistrați produsul la pe site-ul producătorului.
3. Consumă puține resurse deoarece are Kg Detector și alte tehnologii care contribuie la acest lucru. În acest fel are noua clasă de eficiență energetică A cu un consum la 100 cicluri de 45 kWh.
4. Are numeroase programe utile printre care se numără cele rapide (14, 30 și 44 minute; e un model din gama RapidO).
5. E smart așa încât cu aplicația simply Fi să puteți controla aparatul (într-o oarecare măsură) și să vedeți starea spălării.

Un lucru care lipsește la acest model e funcția de uscare, dar puteți alege un uscător dedicat. Recomand un model cu pompă de căldură (precum acest Candy) deoarece o să facă economie de curent.

Acest electrocasnic e pentru acele persoane care vor un produs cu un raport preț/dotări extrem de bun.

Te-ar mai putea interesa